Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah, usrali se, vidi se po facam...Ne brinite, opustite se, pa i budale znaju da nećete biti osuđeni...A da ima pravne države, trebala bi nam tranša od MMF od 5 milijardi da napravimo dovoljno velik zatvor...Opustite se, do kraja svojih bijednih života uživat ćete sa svojim porodicama u svojim toplim domovima...
..đe ćete ta novu?😂😂😂😂
..zaaaaa.😂😂
ovjera neispravnog sadrzaja ? za ovo gone radeljasa ? hahahhahahahahah
Eso, bogme, zaglibio. Plaho.
https://www.youtube.com/watch?v=ZbJnHvyN3WY u novom pazaru se ne slavi nova godina
Neće je ni Damir slaviti u Sarajevu.
A šta je sa sudijom koji je zanemario ispraviti onu presudu kojom je osuđen Radeljaš, pa je ona ko zastarila za izvršenje pa je nije ni odležo? Imal kakav krivični postupak protiv tog sudije? Ja šprdancije od pravosuđa!
Nagrađen
ma dajte taj Radeljaš nije zasluzio da cuva ovce ljudi to samo sa medama pustiti svasta ko je sve u politici
Cudo ih nisu pustili malo za novu godinu, pa se kasnije zacudili kada ih ne nadju na adresi :)
konacno i oni u prvom safu. :))
ko je sljedeći? nadajmo se vođe torova i pojedini glavni crvendaći, nadajmo se. ne i oni malo osjete prvi saf