Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem iznosenje ministara SDA zajedno sa foteljama... jer jedino ih je tako moguce,
Nevjerovatno, zaista nevjerovatno, koliko je ovim SDA-ovcima draga vlast
j,e,b,a,l,i su ti urbani srbi m,a,m,u od 92. do 95.
Neka je nama SDP dosao na vlast, da se napokom oslobodimo ovih muslimana na baterije i njihovih pravljenja Dzamija, neka se u grad vrate urbani Srbi koji su protjerani 1992 godine a muslimani-seljaci nazad na selo.Puna podrška SDP-.u.
Ministar prostornog uređenja Kantona Sarajevo Zlatko Petrović koji je istu funkciju obnašao godinama i protiv koga su vođeni različiti sudski procesi. Sve se vrti u krug a kriza o kojoj govori Damir nemože biti veća nego što je danas.
Svaki čojek je dragocjen u stranci države za čojeka.
Nije to ništa , i portiri u općini NGrad.su morali prelaziti iz SDA u SDP da bi dobili zaposlenje za svoju djecu. Što je onda Desnica iznenađenje.
Predlazem duboku krizu i nakon toga vanredne parlamentarne izbore... Sta ima veze kada jedna Grcka moze 3-4 puta da ih organizuje u 6 mjeseci mozemo i mi... Pa da vidimo mili mojki ko je gdje... DAJE DRAGI LJUDI NARODU DA KAZE STA MISLI, STA MISLI O SDA POTEZIMA STA MISLI O SDP POTEZIMA NEMOJTE NAS VISE MATRETIRATI NI TI DAMIRE NI TI ZLATKO NI TI SULEJMANE NI DRAGANE NI MILORADE NI FAHRUDINE... NIKO NEMA OD VAS PRAVO DA NAS MALTRETIRA JE MI SMO TI KOJI SU GLASALI ZA VAS
SDA-ovcima je u cilju da proizvedu krizu jer se u krizi najbolje snalaze i najvise mogu sebi koristi obezbjedit..
Hvala Bogu na Muslićkim političarima. Damir, Bakir, Fahro, Zlajatoglu. Ima da cirkus na 24% nastavi u revijalnom tonu
meni je kriza od kako sam se rodio
Gubitak svih privilegija i pozicija izaziva paničan strah u SDA i kod njihovih kadrova. Strah od gubitka lokalnih izbora, koji bi doveo do nestajanja stečenih privilegija, potiče SDA i njene kadrove da nesuvislo tvrde kako se oni, tobože, bore za spas države od nekog imaginarnog, a bjelodano se zna, da se bore za očuvanje stečenih pozicija i svog, na sumnjiv način, stečenog bogatstva. Ako misle da to narod ne zna, varaju se. Narod to zna.
vidi, kad sam spomeno fahru i mladez koja klika ovdje, u minuti 13 minusa. bravo momci i djevojke, i ja sam iz sbb-a, samo provjeravam da li radite dobro i da li pratite komentare. svaka cast, imamo planove za vas!
Nemoguce je bilo kakve uslove predvidjeti, kad je SDA umjesana...
odlazi klosaru nemas ni vjere ni obraza
KO POZNAJE USTAV FBIH ZNA DA JE PROMJENA USPOSTAVLJENE VLASTI TESKO PROVODLJIVA , A TO DOVODI DO ZAKLJUCKA DA JE SDP STVORIO OVU KRIZU U IZBORNE SVRHE I DA JE POBJEDIO NA PROSLIM ISCENIRANIM SUKOBOM SA SNSD-om , a sbb je tu samo da lesinari
vidi sto je fahro uposlio mladez da komentarise ovdje. jesu li bar plate redovne? nesto sumnjam. ovo je vjerovatno praksa uz obecanje za posao.