Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi fašisti (iz sva tri tora) bi da solite pamet svima. E pa NEĆE više moći tako! Vozdra, primitivna, nacionalistička, zadojena i zagnojena bagro.
Bravo! Hvala ti što pokazuješ da nisu svi koji se ovdje potpisuju kao Bošnjaci suludi i zadojeni. Konačno neko ko ne bruka ime Bošnjak. I nije bitno ko je šta, nego da je normalna osoba.
Tragikomicno, smesno u jedno, jedina “nacija” na svetu kome je potrebna kampanja kako da se izjasnjavaju na nekom cenzusu. Uvlace neke mrtve, za sve im kriv Milosevic i Tudjman, kao da Srbi i Hrvati vode kampanju medju muslimanima da se izjasne kao Bosanci. Svuda vide neke neprijatelje Bosne a nisu shvatili da Bosna kako su je oni zamislili nemoguca i moze da postoji samo na 24%. Tek kad budu muslimani prihvatili da treba da dele drzavu sa jos 2 i da nece moci da dominiraju nad drugima Bosna ima prespektivu, suprotno je muslimani unistavaju iz dana u dan.
Samoproglašeni Bosanac Hadžić (koji je i koordinator zadužen za popis) usko sarađuje sa krajnje sumnjivim NVO-ovima povezanim sa Beogradom dok direktno napada na koalciju "Btino je biti Bošnjak". Naravno u međuvremnu se bavi kojekakvim aferama tipa "Reket" ili namještanjem koridrora u skladu sa velikohrvatskim interesima. Eto vam Bošnjački nepismenjaci za šta ste glasali kada ste dali glas SDP-u. Glasali ste protiv sebe. Za ovakvo skandalozno ponašanje Hadžić bi morao podnijeti ostavku.
Samoproglašeni Bosanac Hadžić (koji je i koordinator zadužen za popis) usko sarađuje sa krajnje sumnjivim NVO-ovima povezanim sa Beogradom dok direktno napada na koalciju "Btino je biti Bošnjak". Eto vam Bošnjački nepismenjaci za šta ste glasali kada ste dali glas SDP-u. Glasali ste protiv sebe. Za ovakvo skandalozno ponašanje Hadžić bi morao podnijeti ostavku.
Katastrofa,obraćaju se najvećem IZDAJNIKU -KRIMINALCU u Državi!
Ne mogu da vjerujem, gosp.Hadzic napada Tokica koji hoce da ukaze na pravi put Bosnjacima i da skrene paznju koje se sve malverzacije vrse nad nama,a ove placenike iz "jednakost" prima kod sebe... BOLJE DA JE OBICNE GRADJANE DOVEO I SASLUSAO a ne ove fasiste!! Bosnjka Islam Bosanski
Evo ovim iz koalicije Jednakost i Minisru Hadzicu sto im smeta Bitno je biti BOSNJAK..pa uradite nesto da se Srbi i Hrvati u Bosni i Hercegovini izjasne kao Bosanci i Hercegovci.. nemozete jer oni su Srbi ili Hrvati..ako oni pristanu. i mi Bosnjaci cemo se izjasniti tako..100 %. Treba kazati: "Samo kao Bosnjak najbolje pomazes Bosni i Hercegovini." Oni koji su Zlocine i Genocid pocinili nad Bosnjackim narodom i zeleli da uniste BiH nebi trebali da salju svoje tumace pod maskama poput ovih sto su danas bili kod ministra. Procitani su od 99 % Bosnjaka. A posto je ministar Bosanac(tako ce se izjasniti rece) vjerovatno zna nesto o etnickom ciscenju zlocinima pljacki silovanjima i Genocidu nad narodm u BiH (Bosnjacima ) ako zna onda ce i on biti Bosnjak....do oktobra za razmisljanje .. jer posle ce mozda biti kasno...
Musliman - Islam - Hrvatsko-Srpski
Nasli se papci na kahvi ... Cuj "Jednakost"....Ja folova ... i golova....
sad ce @@bosnjo namjerno za inat glasati za kao ostali
j.. bo ti ovo ovdje ima samo serba i jugoslovena i ostalih
jednakost hajte vi u RS i kod covica u mostar pa da vidimo kako musa dere jarca a i vas skupa, nego nasli ste ovdje mehko tlo jer bo vi znate da nama bosnjama more sve pod kapu, dva satanka ovdje isto dva u sr i mostaru
Nije bitno kako će se ko izjasniti - samo da ukinu blokade, entitetska i nacionalna veta u usvajanju zakona. Jednakopravnost za sve građane, jedan predsjednik - jedna država! Bošnjak
ja ne razumijem ove neke satrase se hvaleci ga a ne razumijem zasto, jedino sam skuzio da je napao covjeka koji proklamise bosnjastvo ostalo nista novo! znaci mistre svaka ti cast, mi smo te izbrali(mali dio nas), mozes laprdati sta hoces i kad hoces, od nas si izbran(jednog malog dijela) ali jedno istina ato nije tokic otkrio nego nam ostavljeno u amanet ticu godina; nacionalnost BOSNJAK jezik BOSANSKI vjrosipovjest; po osjecaju( a ima ih na stotine; takva je bosna) drzhavalstvo: BOSNA i HERCEGOVINA, ovo nemas pravo ni ti ministre ni niko drugi da nam oduzme.