Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kloshar korumpirani. promijenite pitanje 24 pa ga odrzite i sutra sto se mene tice.
Jel ovo aktivirana Brigada Jugend da na Klixu piše hvalospjeve SDP-u i dijeli pluseve na komentare? Koliko vas plaćaju našim parama, bagro?
zahvaljajuci mudrosti politickoj svijesti omiljenog nam vode zlatka lagumdzije koji je fantasticno iskoristio vremenske prilike i pravilno shvatio problem globalnog zagrijavanja,te nakon sto je ustao poslije kreativnog odmora imajuci u vidu drustvenu svijest i problem nuklearnog otpada nas omiljeni voda je izgovorio historijsku recenicu koja glasi cujte sad: NEKA BUDE POPIS !!!!neka mu je vjecna hvala jer je mudro zakljucio da treba gore pomenuto sprovesti niko drugi do damir hadzic ZIVIO VODJA
skinite se vise sdp dosade.pisete komentare stranacke na totalno nevazne i uopstene textove!cuj bravo ministre ili bravo vidi se da ste bolji od prethodnika whuaaaaaaa.samo nam recite sta je to ovaj novi milioner iliti tajkun hadzic uradio dobro u ovom slucaju pa da svi govorimo bravooooooooooooooo ministre! e jeste d.eb.ili neopjevani ali stvarno!
Zahvaljujemo se EU koja je pomogla BOsancima da dobiju na vremenu kako bi ih bilo 50% umjesto 35%.
Šta hoće ovaj yugoslovenski otpad i zlajin podrepaš. Jel im to Dodik naredio kako će biti.
Popis stanovništva je odličan put ka ulasku u Evropsu uniju, mada to izgleda bezazlenO, malo i nebitno, popis stanovništva je upravo suprotno, svi treba da podržimo ovo!
Drago mi je vidjeti mlade i sposobne ljude koji znaju da rade svoj posao kako treba, ovo je oličenje oravog političara! Podržavam ovo u potpunosti!
Popis će biti održan od 1. do 15. 10. 2013. godine i u nikakvom slučaju, prema riječima ministra Hadžića, nema daljnjeg odlaganja. Ovo se cijeni! Kapa do poda!
Ovako se radi, domaći zadatak za nesposobnjakoviće!
vidi,vidi,Zlatkovog malog kako obećava sve a ne zna da se on ne pta ništa već je to međunarodna zajednica.Pa što niste održali popis u aprilu 2013.Šipak dok ne kaže međunarodna zajednica nema ništa.Možeš se ti šepuriti i pričati
Što prije to bolje, ne treba nista odlagati, samo naprijed. Centralni popisni biro trebao bi da do 5. februara 2013. godine usvoji i Vijeću ministara uputi okvirni plan popisnih aktivnosti sa rokovima i nositeljima aktivnosti.
Svaka cast ministru Hadzicu sto pokusava nesto da uradi i da pravi jacu drzavu, steta sto u svemu ima konstantne opstrukcije.
Ovo se trazi spoj mladosti i smjelosti da se stane na put pred problem....
Bravo damire...samo ostro