Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po Sarajevu kruže priče da ovaj čovjek nije profesionalni teniser a dobro živi od reketa. Da li je to istina?
ti brate zivis u stereotipima ...
bb 03.05.2012. u 12:50 Ti nosiš srpske gene? I Oni su takvi mitomani ;) U Nemu su Hrvati starosjedioci ;) a Turci u berlinu \'robovi\' njemačke industrije ;)
Redakcijo dajte raji malo Đžeke da čitaju ove vijesti ih samo frustriraju
@HRVAT; Po tvojoj logiki bi bio trecina Berlina turski. Maloumno razmisljanje. Sto se tice tunela. Kakav je to prijedlog, da iz tunela nema izlaz ? Pa normalno da mora biti izlaza iz toliko dugackog tunela, radi opce sigurnost. Tako da se taj prijedlog tehnicki i logistcki absurdan i s time ne prihvatljiv.
ia kako sam informiran i nijemci dobro su upoznati sa turkofilnim a bogami i turskim nakanama oko neuma
Sve je to hrvatski teritorij ;) Jer tamo žive Hrvati!
jel to onaj koridor po kojem ce lojavci biti ogradjeni zicom? Podrzavamo.
i ja sam za...da se izgradi tunel ispod hrvatske sve do Slovenije... tako da kad idem u Deželu ne trebam da prolazim kroz hrvatsku :-) a onda vi isto tako radite u Neumu... jel pošteno???
ganic se trba vrnut u politiku uz vahra i senada hadzifejzovica najsposobniji kadar u bosnjacku politiku
Može se riješiti ali ne na način da se dio bh. teritorije dadne Hrvatskoj pod koncesiju, to samo umobolan čovjek može uradit. Dakle izgraditi autocestu ali da je gradi BiH, te da autocesta bude u bh. vlasništvu. Granicu postaviti tamo gdje joj je i mjesto i to je to. Živo mi se ye** kako će Hrvati povezati svoju državu, ovo je BiH i interes BiH je zaštititi svoju teritoriju.
pocelo je pocelo,ni tunel svoj nismo rijesili a on trci da pregovara o putu koji je bitan /bitniji za drugu drzavu,to samo moze kod nas ,uzimaju nas ko zadnje levate,i odu a ceste ostanu nezavrsene ,
al\' prodat će nas hadžić za male pare...
može tunel ali da se za svaki automobil plati taksa za prolaz. da mi od njih to isto tražimo oderali bi nam kožu sa leđa. nema džabe ni u stare babe.
Zašto ne pokušati naći neko rješenje koje je od koristi za obe države !? Vjerujem da od te putne komunikacije i BiH može imati koristi,a to može biti i inicijalna kapisla za rješavanje i drugih spornih pitanja što može u perspektivi još više poboljšati odnose dviju (vjerujem) prijateljskih i susjednih država... Pozdrav...
U sustini i ja sam za gradnju autoputa, pa tako i kroz Neum. Iz turistickog ugla ovo je najbolje rijesenje za Bosansko more. Broj turista bi bio puno veci. Ideja tunel je preskupa i nepotrebna investicija. A R BiH bi bila osjecenja od autoputa koji bi vodio do Crne Gore i Albanije! Ideja sa izlazom je dobra, od toga bi svi profitirali. A da se Hrvatskoj dadne pravo na odrzavanje autoputa je nepotrebno. Oni prifitiraju od dodadne putarine, zasto da R BiH odustane od svog prava, ovo je win-win-situacija i tako treba da se ide u razgovor! A za nekoliko godina ce prica o nadzoru biti i suvisna, jer ce R BiH automatski unic u EU. Nadzor ostaje u nadleznost R BiH, sa ogranicenjem da na ulazu i izlazu nece biti granicni prelaz, taj nek se premjesti na izlazima za Neum/Stolac. Hrvatska dobija direktan spoj bez \"vremenskog gubitka\", a R BiH direktan put za Neum.