Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek tvoja supruga Aida, Ibrahime dolazi na posao u 11:00 a odlazi u 14:00 i za takav nacin rada prima dobru platu...Nek Vas je sramota...
Najstariji zanat je kod tvog šefa Fahre
Cuj Ibrahima sto se dobro razumje u posao. Otisao sam jednom u stari grad kod limara i trazio da mi napravi jednoi dva metra oluka od bakra. Rekao mi je da mu izadjem iz radnje i da ne trazim nesto sto on nemore napraviti, a vidim stoji mu iza vrata nekoliko oluka ali nije od bakra i bilo mi je sve jasno: taj "majstor" je samo preprodavac i nema veze sa zanatom. Tako sam isto jednom otisao kod sahadzije da mi mehanicki sat popravi, kada je sat otvorio odmah mi ponudi da kupim neki od njegovih satova u radnji posto kaze "ovaj se ne moze popraviti". Toliko o majstorima iz Starog Grada.