Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko da smijeni ovog fasistu? Ukorovio guzicu za stolicu vec 20 godina. Cuj aktualni nacelnik...dokle vise????
slažem se, Baščaršija je pravo blago ali mnogima u upravi tog dijela grada je i donijela ,PRAVO BLAGO, milion puta postave ploče po ulici, sljedeće godine, podižu, sljedeće godine meću nove, sljedeće godine podiću te, pa stavljaju druge. a Boga pitaj na koje se sve načine diže lova.
Baščaršija je biser grada na MIljacki, turistička "Meka", najposječeniji prostor u prethodnih 10 godina, prostor preko kojeg je prešlo nekoliko milijuna ljudi. To je dovoljno da se stvori turistička ponuda kakve nema na Balkanu. Sarajevo je grad spomenik, grad u kojem su se srele sve svjetske civilizacije, grad "krvi i meda", zabranjeni grad, grad ponosa i patnje. Ako je to ovaj mali čovječuljak htio reći onda dobro, slažem se, ali ako je opet ganjao politiku, e jebi ga onda...