Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli muke da glumiš hrvata a prezivaš se Hadžiabdić...
HAHAHAHAH a cek nismo vec u blokadi... haha onda ja izgleda haluciniram.. :P
Pa donesi odluku, imas nadleznost. Nisi placena samo za mucanje i da te trese trema pred kamerama, nego i da radite nesto! Najbolji su mi ovi koji ne rade svoj posao! Ne moze! Naravno, jer ste svi pod politickim pritiscima!
Ima li iko sposoban u ovoj nasoj vladi?
Šteta bi bilo. Tako nam lijepo sve funkcioniše, da sad odjednom imamo neki problem...
ja koliko znam federacija je odavno u kolapsu
PA i sad smo lutko :) Na vlastiu su manjinske vlade i parlamenti vez većine, A NEKOGA INTERESUJU SAMO IZBORI ?? DA BI BI BILI U JOŠ VEĆEOJ BLOKADI ?? Niakd više SDA HDZ SNSD , pa da vidimo hoćel i dalje vako.
Svakako smo u debeloj banani
Zena totalno glupa, stoji na fonu antibosanake politike.... ljudi su jasno kazali da do blokade ne moze doci i da se ne usvoji zakon... doduse, nije ni cudno sta prica ..poznati su pokusaju da proguraju hdz izmjene
kakva je to bosanska politika? Bosanska politika je za podjelu Bosne i Hercegovine? Sadašnji izborni zakon ti je protu ustavan, ako se iplemntiraju izbori po sadašnjem izbornom zakonu to znači kršenje ustava BiH i BiH prestaje postojati
Bosna i Herzegovina, failed state https://en.wikipedia.org/wiki/Failed_state
Common characteristics of a failing state include a central government so weak or ineffective that it has an inability to raise taxes or other support, and has little practical control over much of its territory and hence there is a non-provision of public services. When this happens, widespread corruption and criminality, the intervention of non-state actors, the appearance of refugees and the involuntary movement of populations, and sharp economic decline can occur.
Tebe kad smijene odmah će biti bolje.
Ova Irena i CIK su tako jebeno diskreditovani da je to prestrašno.
Treba Covicu dati da on skroji sve zakone kako bi mirno vladao do kraja zivota i ucjenjivao sve one koji ne pusu u njegov rog. Vise je Srba zivjelo u Hrvatskoj prije protjerivanja nego Hrvata u BiH, zasto europejci Srbima ne dadose pravo konstitutivnog naroda vec ih proglasise manjinom.
izbornim zakonom koje je predložio HNS Čović i HNS sigurno ne bi bili u vlasti, ovako će ostati do kraja
opet idiotske izjave, zato što je Hrvatska bila država Hrvata, Srbija bila država Srba a Bosna i Hercegovina i tada je bila država 2 naroda i poturica koji su se prodali da se u životu nebi mučili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ide to ovako kada Bošnjaka kupe zatops, paket sjemena, litar ulja... Hrvate za čevap i bocu piva... to onda začine sa selam alejkum i bitno je da si naš, a vamo faljen Isus bitno je da si naš. Narod koji se kupuje za litar ulja i piva ne zaslućuje ni ovo što ima.
Mi i ćevape i pivo i kuće i auta i sve već imamo mi se ne prodajemo, vi dajete guzice za metar ceste koju će te platit i nakon što je platite plaćaćete je još par generacija da bi je koristila.
To nam je naša SDA dala.
TO I JESTE CILJ SDA I HDZ-A! DA SE IZBORI OVE GODINE KADA VIDNO NAROD IH SALJE S VLASTI PROGLASE NEVAZECIM.... JER SE BOJE IZBORA BEZ KRADE GLASOVA!