Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@singerica82 - evo ti imas na ovakvoj temi tri komentara od kojih ni jedan nema vezu s vezom, pa prvo se informisi o necemu prije nego sto postavis komentar umjesto sto lupas gluposti hebo li te Radovan i Ratko u vrh dupeta! Idi kupi sebi sladoled, pogledaj neku utakmicu ili radi sta god hoces, samo ne komentarisi ono o cemu nemas pojma!
PPPrvi put cujem za ovu funnkciju...ode muftija u sve sfere.
naaaa mjestu rahat !!!!!
Ma nego sta, samo neka je po zakonu i sa budzeta...
17-orica zaposlenih u uredu muftije. Dajte i meni otog jednog muftiju za dnevnog boravka, kad dođu gosti da se .určim
Mikrotaktika u slucaju ratnog stanja. Metnes naprijed tri tenka. Vako: M-M-M Iza njih metnes po 2 nadrogirana marinca, 2 mechanika i jednog medica - 2 da popravljaju tenkove, a dva da pucaju na pjesadiju i medic da ih sve lijeci. Dakle vako: M-M-M 0omo0 Iza njih onda stavis red muftija i jos jednog medica, da bacaju sihire i pisu zapise. Ovako dakle: M-M-M 0omo0 nnmnn Ako protivnik nema avijacije, mozes mu razvalit sve zivo s jedno 2-3 ovakve postave.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
cuj zar i to ima ....
Pa moraju se uhljebljavati svi oni svrseni medresaneri. Dje ces ih nego u drzavnu sluzbu? Uveli bi oni njih i u BH Telecom da bajaju i pisu zapise po routerima ali se jos nisu sjetili.
uze mi rijec iz usta bice ubuduce i opstinski muftija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrhovni komadant OS bio nam je Maršal, sada su hodža, pop i fratar, neka nam je Bog na pomoći.
P
pa mora neko podizati moral I borbenu gotovost... a ko ce bolje nego zvjerski sluzbenici
muftijo strogi, mi smo ... od tebe spretniji, pored svega našeg p'janstva od tebe trezniji; mi pijemo krv od loze, a ti krv od ljudi, dȅ, presudi sada pravo: ko je krvožedniji?