Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji, na GP Bijača i GP Crveni grm zadržavanje ne duže od 15 minuta. Zar je moguće da je ljudima žao dati 1,20 KM + 7 kuna za autocestu i preći preko GP Bijača za 5/10 min.
Krenuli bošnjaci da malo poprave standard Kolindi....haj neka masala treba je malo pogurati kad je nako fina....bleee
mahnıta raja ıde nekud ugüzvu a ljepşe je u hladu negdıje kraj rjeke ıl potoka sıjedıt hladıt se ı malo roştıljat.
@therat hrvatski je ruzniji jer ga govore debili takvi kao ti
@therat Pitaj Vucica smrdil njemu kad turcin prdne ...izgleda da mu mirise ko parfem , jer zato 11 jula na dan kad su cetnici napravili genocid u Srebrenici on ode na kaHvu kod babe Erdogana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivanica - 3-4 sata najmanje.
Placi Kolinda placi osto sam na Izacicu.Ne daju mi proci ne mogu ti doci
Do 30 min. je OK, ali duže je patnja.
@ADLER Imam kucu u Ivanici i prije 3 4 godine gužve na granici nisu postojale. Čekalo se 2 minute. Sad kako su skontali srbi da im je isplativije noćiti u Trebinju pa ujutro na plažu u Srebreno ili Mline, sad se čeka po 2 sata. Vjeruj da sam cijelo ljeto znao provesti dole, a sad mi se i ne ide.
@PosrbljeniVlahBlago tebi🌅
a jeste navalili na more
😂😂😂