Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seru po granicama, ljudi hoce na odmor, on ga pretresa po pola sata. A sve grmalj do grmalja na kontroli, najgore je idiotu dati bilo kakav autoritet, okurazi se misli nosom para nebo.
Bar se mogu ponasati civilozovano.
Zaposlio Bakir narod
Ha dodju jos malo do para eto ih helikopterima na odmor
Idu Hrvati kucama...
Kako to.... Svi bježe iz nje, a čim koji slobodan dan ili godišnji ponovo nazad u bih.....nešto tu ne štima, onako sa strane izgleda da i nije tako loše u našoj bih
Ko rano rani , dvije sreće grabi. Jutros u 5h bio sam jedini na prelazu Udvar (ulaz u Madzarsku preko Osijeka i B. Manastira)
hahahha bježe svi
Bulevaristine...EVO GA OPET INTEGRATOR😂😂😂MAJKU JE.O SVOJU KOLKO JE UPORAN🤮🤮🤮🤮....NEMA LIJEKA PSIHOPATI🤦‍♂️🤦‍♂️
trudi se drzava da zadrzi ljude u bih pa makar jos koji sat
ovi hrvati su mi odvratni postali fuj ba a nisam se prije tako osjecao majke mi hajmo svi u neum pa makar na glavi sjedili
@BajazitBrko500GTK Pa nema samo Hrvatska more,odeš ko čovjek u CG ili Albaniju što ne i Tursku
B O S N O M O J A P O H A R A N A
sto,nes se djabe dijeli (kofol mi nez nis),ma to ti je to hinjaluk