{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gužve na GP Doljani, čeka se skoro sat i pol

F
13.7.2015. u 12:22
3
72
Gužve na GP Doljani, čeka se skoro sat i pol
3
Gužve na GP Doljani, čeka se skoro sat i pol
Foto: Arhiv
Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu se čeka oko sat i pol, a na ulazu oko 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz Auto moto saveza u Bosni i Hercegovini.
Zbog izvođenja radova na graničnom prijelazu Brčko - Gunja, zabranjen je prometa za teretna vozila.

Tijekom cijele turističke sezone, a posebice vikendima očekuje se pojačan promet vozila na graničnim prijelazima, posebice na graničnom prijelazu Doljani, pa se vozačima savjetuje da koriste druge granične prijelaze.

Za one koji se kreću prema Dubrovačkoj regiji preporučuje se korištenje graničnih prijelaza Čepikuće (Ravno - Slano) ili Ivanica (Trebinje - Dubrovnik), a onima koji se kreću prema Makarskoj rivijeri ili sjevernije, preporučuju se granični prijelazi Bijača, Crveni Grm, Gorica ili Orahovlje.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa

Zbog radova u Mostaru (Donja Mahala), promet se od raskrižja kod Lučkog mosta do mosta Hasana Brkića odvija usporeno. Vozači se mole da poštivaju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zbog radova promet se obustavlja više puta tijekom dana u trajanju od 30 minuta. Na ovoj dionici zabranjen je promet za vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona i čija dužina prelazi 8 metara.

Zbog aktiviranja klizišta, obustavljen je promet na dionicama R-456 Priboj - Teočak - Sapna (dionica Goduš - Rastošnica) i R-459 Tuzla - Šibošnica (dionica Lovački dom - Šibošnica).

Zbog izvođenja radova na dionici M-18 Tuzla - Bijeljina (u mjestu Seljublje), zabranjen je promet teretnih vozila preko 3,5 tone, dok se u mjestu Požarnica, zbog klizišta promet odvija usporeno jednim prometnim trakom.

Na dionici R-425 Hamzići - Tromeđa u mjestu Donji Ograđenik, zbog oštećenja kolnika zabranjuje se promet autobusima i teretnim vozilima ukupne težine preko 5 tona. Za vrijeme obustave, alternativni pravci su: Tromeđa - Ljubuški - Grude - Široki Brijeg i Tromeđa - Mostar - Široki Brijeg.

Sporije odvijanje prometa zbog radova može se očekivati na dionicama:

- M-4 Tuzla - Šićki Brod, Čelinac - Kotor Varoš, Doboj - Gračanica,
- M-5 Kobiljača - Mostarsko raskrižje,
- M-6 Grude - Vitina,
- M-6.1 u Posušju (raskrižje cesta M-6.1 i R-420)
- M-14.1 Vršani - Bijeljina,
- M-16 Jajce - Banja Luka (na lokacijama Lučina i Bočac), Nova Topola - Klašnice,
- M-16.4 Novi Travnik - Bugojno,
- M-17 Doboj - Šešlije, Hadžići - Pazarić.

Zbog izvođenja radova na deminiranju terena na dionici M-14.1 Brod - Odžak na lokaciji “Klakar Donji 2” od 8:30 do 15 sati dolazi do polusatnih obustava prometa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: