Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svim normalnim zemljama se 1. maj iskoristi da bi se protestima ukazalo na težak položaj radničke klase i radnika u svijetu općenito, a samo kod nas je ostao taj običaj da praznik rada služi za prežderavanje uz nabijanje mrtvih životinja na kolac i pravljenje divljih deponija u prirodi.
ja cu brate 1.maj iskoristit da uradim po basti nesto
haha brate jel to i ti nemas prijatelja pa ces biti sam kuci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve ovo dijaspora navalila da dolazi.Neka ih i hvala bogu pa nam i dodju pa bogami donesu pa kolko bilo.Mnogi od nas imaju fine pomoci od njih.Jedino je steta u zadnje vrijeme sto se sve vise razocaraju i u sistem i u stanje sistema.Mnogi kazu da 8h ovo sadasnje stanje ovdje ite kakp udaljuje odavde a pogotovu mlade narastaje umjesto da ovi nasi skontaju da nam bas ovi mladzi dijasporci trebaju da investiraju i da nam dovode investitore
Niđe veze...
Stvarno cinjenica je da je Izacic jedini granicni prelaz gdje sda fekalistanci imaju neku kontrolu, i to jos malo. Svi drugi prelazi su pod kontrolom Srba i Hrvata.
Risto Djogo je bio u pravu, Alijina Fildzan Drzava
Inace, samo da podsjetim, ustavni sud je rekao da se kaze Gradiška i Brod
1. maj dan pokolja ovaca
Treba muslimanima zabraniti prometovanje kroz hrvatske terirorije za blagdane, jer nam prljaju sve i prave gužve. Laju ko psi šogani, a hoće u Hrvatsku da se provode. Fuj prelivoda. Eto kolika ste govna. Lajete i onda nam ostavljate pare. Jadan narod.
Kakvi 40 min.u kladusi se po 4-5 sati ceka ebo vas bihamk
Kaze se u Republici Srpskoj a ne na Sjeveru
Šta slave ovi ljudi?!
Sve se nema....populacija janjaca prepolovljenja :)