Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada vecinski vlasnik a Indijac duzan i bogu i narodu! SDA uzela pare a i SDP omastio brk. Treba sve po kratkom postupku!
koji debil, prvo protivzakonito pokušava preuzet upravljanje kompanijom a sada kaže da to neide tako, mora čekat sudsku odluku...vlada sa svojih 49 % imala je brojee načine da zaštiti kapital kompanije ali kad se u nadzorne odbore imenuju podobni a nesposobni koji samo statiraju za visoke nadoknade i ko zna šta još indijci mogu radit kako hoće....upravo je Gutićeva SDA uvalila GIKIL u probleme sa indijcima sad niko ne spominje tadašnjeg premijera i ministra industrije