Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je premijer Tito dragi...Pa ovakvi samo iz Banovića mogu doć...
Iz Vlade TK reketirali su firmu Tuzla Kvarc, trazili mito za koncesiju - pa ih Tuzla Kvarc prijavila, pa SIPA uhapsila pomocnika ministra Bahira Imamovica. I sad im se svete, klevetajuci ih za sve i svasta, od dugovanja koje je sama Vlada TK direktno prouzrokovala, do opuzbi za sumjivu privatizaciju koje su davno pale pred sudom pa do optuzbi za finansiranje terorizma koje su demaskirane. Za podsjetiti se: https://www.youtube.com/watch?v=8I9S-QHL9-Q
Posjetite nas i ucestvujte: http://cudnisvijet.blogspot.ba/
dedera Gutiću prvjeri ko je doveo vehabije u BiH i davao im ovakve poslove. Da nije iz tvoje stranke ??
Fakat, nema većeg lopova nego što je ovaj vlasnik i direktor - neka radnici njega jašu za sve nevolje što su ih zadesile.
ispaštaju svi građani TK što imaju orangutana poput tebe za premijera.
Građani ispaštaju to si u pravu, ali ga građani sigurno nisu birali. Vrsta kojoj pripada jeste nažalost i u većini su na našu još veću žalost..nema ovdje rješenja i ne treba niko da bude u zabludi da će ikada biti bolje sa ovakvim telećim glavama koje odlučuju o našim sudbinama..
https://www.youtube.com/watch?v=8I9S-QHL9-Q
Ko je taj i gdje je taj vlasnik,... da prostiš?Što i njega neko nešto ne pita,u kojoj je stranci,s kim je dobar,...i zašto njega radnici ne spominju...gdje mu je slika da i njemu vidimo glOOOve... :)))
Magistar Bego Gutic!?E jes'se SDA fukara docepala vlasti pa hoce malo da su i aristokrati,mogu mislit' kako su nane i dede uzhicene i radosne,"nas",uredno izgleda,redovan na dzumi a jos i skolovan
DODZITE KOD MENE IMA POSLA KOLKO HOSH
Tako je BEGO