Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ptice pjeske idu
Moramo znati razliku između magle, i smoga !!!!!!!!
slike su "mrak "
Al lola opet pretiče i divlja bez obzira što se ništa ne vidi osim bijele....
vidi se ko' kroz maglu.
NEMOJ ZAJEBAVAT
...slabo šeherlije pamte 70-e..i smog koji je ograničavao vidljivost na metar ispred sebe...ovo večeras savim prosječno, vidljivost 20 m najmanje..
kako ce pamtiti kada ih pola nije ni bilo ovdje
..btw, mjestimično se lijepo osjeti miris spaljenih guma iz kućnih peći...ekonomija minimalnih troškova, jeftino, dugo gori, grije ko nuklearka i zagađuje do apsurda...za drva se nema, za pasonju ("druga ruka") se nađe "sitno" po džepovima...šeher, grad lažnih "hadžija"...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma iodakle nama industrija,haj jos neko da kaze da je magla i hladnoca posljedica toplotnog zagrijavanja planete
Veceras strava i uzas u Sarajevu! Hahaha Od Vijecnice do Blazuja mi inace za tih 25 km treba oko 25-35 min. Maloprije sam Blazuj-Vijecnica-Titova vozio gotovo 70 minuta. Znaci od Obia na Ilidzi do Marin Dvora ne vidis ni cestu! Samo se vide farovi na autu ispred tebe. Haoooos.
...na autu ispred tebe se vide poziciona svjetla / svjetla za maglu (zadnje maglenke) ...u doba kad sam ja stekao pismenost, "farovi" (sleng) su se odnosili na prednja kratka / duga svjetla...kako god, sarajvo je metropola, što bi ti reko :)
...jes vala, otežan saobraćaj, inače kad nema magle piče ko bez glave.....
Nije magla, nego SMOG!
Kolegice dozvolite.. Ja bih prije rekao da je S MOG :)
A jeste dosadni s tim više, samo ponavljaju isto ljudi "s mog" i "samo da se ne puca", a sve se raspada...
Sreća nemamo Džeka trbosijeka :))
O kakvoj magli vise pricate?!?!?!?!?!?! Ovo magle nije vidjelo. Zagadjenje je enormno, a vi to pretvarate u maglu!! Hoce li se vise iko udostojiti pa pitati ministre zdravlja i okolisa kakve mjere misle preduzimati?!?!?! Ili i oni cekaju da puhne vjetar pa da nam kazu da je zagadjenje se umanjilo.
Ma mi i dalje vozimo , j3be se nama ...
nije to ništa, tramvaj trica bez farova ide. svegam