Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smog katastrofa u Londonu pedesetdruge sa 4 hiljade mrtvih u 3 dana i još daljnjih 6 hiljada u godinu dana od posljedica tog zagađivanja. I sad Sarajevo 2023, hiljade mrtvih koje niko statistički neće registrovati
Katalizator šta to ima sa smogom? Smog nije ambasador?
MEDIJI U RS-U BRUJE: OSA posjeduje snimak orgija Forte, Mandića i Larsona na Jahorini 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ispravka, gusti otrovni smog se nadvio nad Sarajevom. Tako bi trebao glasiti naslov.
kućeš kusi se nadigo sjedi mirno kući i gledaj filmove
Ne mozemo ni u tome biti prvi 🥹
Ajde sto mi zagadjujemo, al vjetar više kao da ne postoji negdje se izgubio stalno je neko vrijeme kilavo i učmalo
Podstičem svog sina da uči i ide u biblioteku (koje doduše nemamo), ali on isključivo figurira u kladioni i teretani. Dođe pijan pa pjeva '7 deca rakije, da se duša napije, ko KONJ'. 🐴 Pa onda ima neku 'koko, koko, kokice, pokaži mi nogice', 'majko, majčice, imaš dobre gaćice'. Puko bih mu šamarčinu, ali je jači i prebio bi me ko Belivuk svoju devojku. Poenta: ne pravite djecu jer u datom geopovijesnom okružju mogu postati samo krezzume klošarčine, hurve ili domaćice.
Bosnje se guse u smogu, djeca im odrastaju sa hendikepom, ali niko se time ne bavi. Svi sute. Cime se bave? Pazite sta je tema medija, politicara: genocid, uzp, sta su nam radili Srbi, sta su nam radili Hrvati, Srbija, Hrvatska, Milanovic, Vucic, Rusija, NATO. Bosnjma su Srbi i Hrvati veci problem od vlastitog zraka, od klimatskih promjena, od nuklearnig armagedona.
Kako se neko usudi negdje uplatiti zimi let iz Sarajeva, ne znas ni hoces li poletiti ni hoces li sletiti
Daj boze da potraje
Mislim da ovo nije bas tacno, vozio sam upravo iz zagreba, od Maglaja do Sarajeva je sve jako gusta magla. Ima do tog da je i do zagadjenja, ali i prirodno je dijelom.
Gusta mi magla boze oprosti, kida se meso grizu se kosti, a gusta mi je mOgla ja se raspadam🤡
Ptice hodaju pjesice...
POMEST ĆE TO KONAKOVIĆ SVE
Užasno. Od Ilidže do Otoke se prst pred okom ne vidi.. od Otoke prema centru malo bolja situacija. Nisam mogao da vjerujem, kako je moguće da u jednoj polovini grada bude magla k'o tijesto, a u drugom dijelu skoro ništa i čitav dan vedro, nebo plavo kao u proljeće. Kako koja godina, sve gore i gore s ovom maglom i smogom. Za par godina ćemo se gušiti na otvorenom vazduhu.
Ljudi zar ne kontate’ da je u bivsoj jugi bilo duplo duplo zagadjenije’ vec se nije davalo u javnost. Bez brige jer Sarajevo je poznato po ovakvom zagadjenju u ovom vremenskom periodu…
Grad odvratan zimi fkt
Ne razumijem zasto narod govori u stilu 'lose je' i tako jei ta to nikoga ne interesuje. Da se sve sarajlije skupe pred zgrade sa glavonjama politicara, i strajkuju i da svi gradjani kojima smeta smog ne odustanu od strajka dok ne uvedu mjere, morala bih vlast to i promjeniti. Sta je problem, to sto narod 'nema vremena' od posla da ide na straj da spase zivote od smoga. Nece vlast nista uraditi dok masa svijeta ne ode vlastima strajkovati-opsti strajk.
za sve kriv golf2