Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj magla sta je to? Ili smog?
pala magla na sokake.baš je romantično.😷🌚
Ja mislim.da nema problema sto lozim u pec za centralno plasticne flase kese i stare gume. Dobro grije a jeftinije od plina. Plin poskupio 30% jedva sam ga placo i prije poskupljenja. Ne vjerujem da sam ja uzrok zagađenju, ja te flase operem ne lozim ih prljave.
UVELI STE ZABRANU UVOZA VOZILA EURO4 A PO DRZAVI SE VOZAJU EURO 0. NISTE VI UVELI DA ZASTITITE GRAĐANE VEC DA ZASTITITE KRAMAR ASA AUTO I NEZNAM KO JE TRECI IZ TKZ RS. CUJ NE MOZES UVESTI NPR. MERCEDES EURO4 20O8 GOD.KOJI CIRKUS OD DRZAVE
@Aliibaba a autobusi i kamioni kombi 30-40 godina stari kroz centar grada. I to neispravni. Svaki od njih zagadi kao 50 auta sa EURO 4 motorom. Ali nema veze EURO 4 ne moze a svaka fleka moze otvoriti firmu i registrovati krseve za prevoz koje neispunjavaju nikakve norme za zagadjenje.
O kvalitetu vazduha i šta možemo naučiti na primjeru Londona? http://bit.ly/vazduh
Klix opet prodaje maglu cccc
Zato u Bosni ima ovoliko prodavaca magle😂
NEDELJA JE ZA PLANINE