Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Hamo vid mu glave, nazumaj ga nazumaj
Ovo me podsjeca na onaj vic. Novi direktor prvi put se obraća radnicima: "Prošla uprava ovo preduzeće je dovela do ruba provalije. Obećavam da ćemo napraviti veliki korak naprijed"
ja danas u autobus kad hadzija se izvalio zapalio cigaru
imaš li ti sina ? ubaci ga jadan ne bio u gras, da čovjek ne čeka 10 godina
Ovo je jedan od Konakovićevih stručnjaka...
vas lopovijo treba zatvorit paraziti drzavni
De bolan osiguraj da makar jedno jutro tramvaj vozi neometano. Hajd malo s narodom u guzvu, dobro je za gubljenje kila a i zivaca.
nista nismo uradili ali idemo naprijed :D:D:D
Ovom će glavudža ekspodirat za 2-3 godine, svaki put sve veća i veća
Kaje doce mu ljudi, u jebote doce mu ljudiiii! Ne moj nista pokusavati da popravis jer vise ces samo sjebati glava ti ko suferica arane moj upeklo ko sunce 😂😂😂😂😎
Nije se smjelo dozvoliti da dug GRASA dodje do 300-350 miliona KM. GRAS mora ici u stecaj. Centrotransu dati cjelokupan javni prevoz na upravljanje, uz unaprijed dogovorene cijene karata.
Dzaba vam ulaganja u rupu bez dna gdje ima previse radnika ! Narod placa neposten rad menadzmenta i svih vlada kantonalnih. Za tih 40 milona km bolje pocnite gradit podzemnu zeljeznicu za koju vam nece trebat silni vozaci s platama 2000 km vec samo tete na rampi koje prodaju karte.... ici ce na struju i zagadjivat ce manje okolinu... al ne Bosnjo ce radije da baci drzavu u stecaj kako bi se naso i mazno sebi u dzep--zato mi nikad nismo ni imali drzave jer ne znamo njoj upravljat !