Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi nemamo gubitke,mi imamo zatvaranje i unistavanje firmi,koje rade nacionalne stranke 18 godina,a sad su to dovele i do potpunog kraha.
Potpuno ocekivano,ako znamo sta su svim nasim firmama do sada uradili SDA i SBIH predstavnici,koji su jedino imali za cilj da opustose i zaposle svoje neobrazovane rodjake,onda je potpuno za ocekivati ovakvo stanje.
Ako uzmemo da je u svakoj firmi bar 100 radnika koji su visak,onda je logicno da nam je sve u raspadnom sistemu..doktukli su nas..
gubitke napravila vlada ks i njeni ministri bubica lopov lopov zeljkovic i svi ministri ks.jedini krivci za gubitke jasno je ko dan ko je krao
Sve pohvale za vlast KS. Narode pravite hitno Gli Otok ili Golu Planinu. Sve je jedno! Trebaće nam poslije izbora!
Pa nije informacija koja nas moze iznenaditi.... S obzirom kakvi ih nesposobnjakovici vode i koliko se Vlada trudi da narodu povecaju cijenu... Dobro dugovi nisu i veci...
Cudim se da gubitci nisu i veci, s obzirom da ih vode SDAovi podobni "strucnjaci"....
to je ta ekspertna vlada koja je rekla da ce popraviti stanje u KS ....
pa to sve nadoknadjujete dizanjem cijena? ljudi i onako jedva prezivljavaju band SDA-ovska!
SDA sejtan neka izadje iz naaaaasiiiih tiiiijeeeelaaaaaa
Zeljkovic bi i firmu poput Microsoft-a unistio, koliko je sposoban.
U BiH se i na g*vnima i smecu kradu milioni.
Interesuje me samo KAKO KOMUNALNO MOZE IMATI GUBITAK