Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su štand postaviti na Vrelu Bosne, imali bi 1000 potpisa
Samo pozurite nije jos puno ostalo do 100 000!
@Cavadiini Pozdrav od kokuza!
Molbe za posao...u kom to univerzumu molis nekog da radis...
U izopacenom ..gdje sve drzava kontrolise ..naravno
Mes čini da bi ovi iz GS-a rado da ih Bake zaposli, da se ne blamiraju za ovim štandovima.
Ma sebe gledaju da utrpaju.. ko da sad ti izadjes.. kazes drzava korumpirana...kmee.. dodje bake..ubaci te da mu stembiljas papire i tebi dobro
A to se i desava.. sve vise ljudi se pocese po glavi.. kaze vidi oni tamo nista ne rade a zive ko bubreg u loju..odes..zaprijetis im..oni kazu hajd suti dacemo i tebi komad..i tako ..jedan po jedan.. a vamo radnik skrepa da nahrani silne parazite
Pisite zahtjeve na toalet papiru da moze lakse pakas da obrise sa tim biografijama
MOŽETE VI TO DO SUTRA SKUPLJATI,ON SAMO ZAPOŠLJAVA ČLANOVE SVOJIH 5 VIP FEUDALNIH FAMILIJA...
Pa sta ce im stand kad nema nikoga u nijednom gradu danas.
Što niste zvali BAkira na otvaranje novih psolovnih pogona za vrijeme praznika ! Komunjare su se volile slikati samo tim povodom, a ovaj novi diktator samo za RAmazana i Bajrama !
kakve molbe i trice! svi mudri bošnjani & bošnjanice su već kupili goljfove 1--7, u različitom voznom stanju, i zdušili van našeg glavnog grada, i nema hina do mraka u utorak
Sumadijo,Sumadijo Sto te bake ostavio😂😂😂
Reuf ne moze da prezhali iphone...
Piše -Primi ga bakiree😂
Još jedna stranka u nizu koja želi simpatičnim potezima pokupiti glasove a nemaju stvarnu moć da sprovedu u djelo. SDA i HDZ imaju ali su bezobrazni i nije im u interesu da zaposle nekoga tko nije njihov glasač.
...morete se vi zayebata, al bakirova "princeza" ulazi laganice u politiku, kako sam i pretpostavio. ene vam ga članak juče u avazu.
@SrbinJebeSrbina ...vjerujem svojoj logici. nije teško pročitat stvarnu pozadinu "princezinog" veranja u zdravstvu.
@SrbinJebeSrbina ...držimo se humanističkih principa. ne miješajmo se sa ološem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a gdje bas za 1. maj
Sahih Muslim (8:3309) - Muhammad consummated his marriage to Aisha when she was only nine. (See also Sahih Bukhari 58:234 and many other places). No where in the reliable Hadith or Sira is there any other age given. Other references are Sahih Bukhari 3896, 5158 and 3311. Covjece, pa vi obozavate pedofila. Nije ni cudno sto ste supachina svijeta, obozavate i postujete jednog usranog, pustinjskog pedofila. Povraca mi se. Yebbo djevojcicu od 9 godina izrod. Fujj.
@NORVESKAMAJKA GDJE TI JE TATA KACAVENDA?
Verpiss dich, Du Scheißkerl !