Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je da podrumasi i dezerteri koji su okupirali medijski prostor u BiH, danas iz svojih jazbina pljuju po onima koji su svojim zivotima strvarali sve sto danas imamo, nazivaju ih huliganima, otpadnicma itd., a stiteci penzionere koji svaki mjesec primaju visoke penzije za svoje ucesce u ratu. Stiteci kriminalce i dezertere koji svaki mjesec ubiru sredstva iz budzeta, na racun toga sto su borci odbranili svoju zemlju, a od koje nemaju dans nista.
Puna podrska BORCIMA.
Puna podrska BORCIMA.
Ovde treba tim prevodilaca.
@1dis Ma Zeničani.☺
@1dis Ma da hoće ugrijat da izađem raditi ubi vlaga i mem ☺
Vidimo snage reda i zakona koje brinu o nebitnim stvarima. Zapravo predstavnici zakona su najobičnije karikature. Pridikovaće vam zbog najglupljih mogućih stvari, kažnjavati vas za nepostojeće kazne, glumiti autoritet koristeći vašu nemoć a svoj položaj. Koriste autoritet na SINOVIMA DOMOVINE! I naravno na protekciji DINASTIJE! DINASTIJA DOLE!!
@CrniB0mbarder Haha evo jos jednog providnog bota😂 Moj drug vidio to "prebijanje" na ulici covjeka su upozoravali specijalci i policija 5minuta da ne prilazi,a on skocio ko zadnji klosar i nije bilo nikakvog prebijanja,samo mala fleka po rebrima i tjt. I naravno pozirao poslije toga da mu bude sherovan profil kao nekakva sila protiv tkz.boraca.Ko vas placa? :)
@MarsellusWallace GLASAT CU ZA SDA U INAT OVIM BOTOVINA I KOMUNJARAMA ZVAT CU JOS 100 LJUDI I CITAVU FAMILIJU I SMIJAT CU VAM SE U LICE U OKTOBRU! Kme kme
Pametno
Pričao nam rahmetli Nisvet Džanko o sceni iz Kladnja. Na izvoru Muške vode skupilo se hejbet ljudi, neko nosi bidon, neko kanister, neko bocu, samo neki tip u odjelu, bez ičega u rukama. I izvadi frajer iz džepa kašikicu i veli: ne treba meni voda da jeb** nego da podjebavam. :)
Borci VRS imaju 3 puta manja primanja od nasih pa nikad nebi izasli na ulice i blokirali RS.Uopste im nije toliko lose koliko seru vjerujte da itekako dobro zive,eno na fb slike organizatora prave derneke uz janje i gajbe piva,vidi im se po skembi.Pravi borci nikad nebi izasli i protestovat protiv svoje drzave uradili su ljudski cin i branili drzavu od agresora i sta hoce vise?
@MarsellusWallace Mislis na agresore...?!.. pa ni Njemacki vojnici poslije II sv. rata nisu imali nikakva prava?!
Sta se tu ima razmotriti? Sve je jasno ko dan! A mozda da razmotrite do izbora nije ni ta losa varijanta?!