Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jel zbog nacionalizma obicni narod bolje zivi? Jel zivi musliman bolje od katolika, katolik od pravoslavca, pravoslavac od muslimana? Svi u istim go.vnima, nema se od cega dostojno ljudski zivit, hraniti, obuci, skolovati zbog koga, zasto...zato dok nam politicari bacaju kost o nacionalizmu oni se nasladjuju i vozaju extra aute, imaju vile od milijun KM, a narod budala pusi price, da je tude musliman bilo bi bolje, da tude katolik bilo bi bolje, da pravoslavac bilo bi bolje!! Kome je bolje??
I ti pokusavas da to objasnis ovcama u toru.Napadas na vjetrenjace drug moj.
U Tuzli stalno neki strajk. Oni se jedini bune izgleda. Samo mi nije jasno kako onda i kod njih pobjedjuju uvijek isti na glasanju.
i oni prosli protesti su krenuli iz Tuzle. nama ostalima izgleda da je dobro.
@DexterTZ Zamijenili Kurta sa Murta. Bolje bi bilo da su izabrali novog nekog nego samo jednog lopova zamijene drugim. A znaju sta radi SDA vec 25 godina.
ovaj Novalic je pravi k.... od covjeka svaki dan ili sere on o nekim pravima ili Dodik o referendumu...
zasto ljudi strajkuju gladju kad se zna da prosjecan covjek moze izdrzati min 40 dana, bolje je strajk zedju, krace traje a ucinak je isti
Džaba vam štrajk glađu moji TTU-ovci, pored one ovce Novalića možete pomrijet što se njega tiče.
Ova Federacija bas izgleda ''RAZVIJENO''.. ahhahahhahha
pohapsiti i u prdekanu a super za drzavu jer nisu troskali i nece nas njihov boravak tamo nista kostati
Momci manite se rasprave sa JamesssssssssssuDinom. Frajer je deklarisani peško. Nemojte puno sa njim,jer frajer gleda samo kako cijeg QRCA da se lati. I ovo "Din" na krju njegovog nika nešto govori. Frajer je skroz u duginim bojam. OPREZ SA PEŠKOM!
Glasajte za Kuku i Baketa oni će zaposliti 100 000 novih radnika.
Eh trebali su i oni na referendum ha ha
kakve koristi od njega, necete ni vi vise hljeba imati. mozda cak i manje
Lezi hljebe, Kinezi će te zaraditi, logika radnika TTU, ovaj krezubi, penziju na protestima zaradio
od države obećanje-mahnitom radovanje.....