Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenja Inzka. Zabrinut i uzima keš.
I ja se pitam šta uopšte rade ti "visoki" predstavnici svih ovih godina iza rata..koja je to ubleha...Iz6mislili radno mjesto za sticanje love bez imalo rada i truda...taj zapad je pojkvaren ko smrdljiva riba...Najgore je što se ovdašnja svjetina "upali" pozitivno, a onda doživi razočarenje! kako možete biti toliko glupi?
Visoki Predstavnik ćuva mirovni sporazum. Građani biraju vlast. I glupo je prizivati visokog predstavnika zato što mi biramo korumpiranu vlast.
Pa kupe velike pare, sta ce raditi
Mozda ga ko i Mile ne priznaju. Šta je problem?
zarađuje ojra
Pametno pitanje
Ma žiku ga samo,isto nastavnik muzičkog koju godinu pred penziju
U banjaluku pred tuzilaštvo i mup i trazite pravdu! Šta ćete u Sarajevu kad državno ne priznajete?
Sta Schmidt ima sa ovim bolesnicima? Kod dodika idite i njemu pisite.
uredno primaju plate za svoj nerad, od bh obveznika... a nasa djeca ili su pod zemljom ili su ispred neke od strane ambasade cekajuci vizu za odlazak odavLe...
Za sad nista ne radi ?! Niti ce uraditi !!! To su sve stranci koji niti sta znaju niti smiju ! Jedino englezi imaju hrabrosti nesto konkretno uraditi !!!!
Dobro pitanje, da sta radi Dodik ne bi bio tu gdje jeste, Covic takodjer. RS bi bila na povrsini velicine Kaknja.
Ja mislim da se i on pita sta radi ovdje al nemože preko svoje plate nikako da se nađe odgovor
pa Dodo je u pravu koji ce nam djavo,mozemo se mi ovako i bez vas ne dogovarat
pa reko im je dodig, on je ovde turista