Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde klix olabavi malo... beznačajne tzv. vijesti iz republike genocidne, nastale na krvi hiljada nedužnih i za čije žrtve nije osnovana niti jedna grupa podrške među njima
Dobar picic ova davidova seka.
Fokus je na pravu stvar...
Kako ste se ponadali da ce doci do sukoba prije izbora i prosipanja srpske krvi. Samo vas predsjednik je u ratu pobio onolike ljude na pijaci, a vi i dalje cutite o tome.
Bernie Sanders, razvalio sve ostale. Las Vegas - Nevada
Dodikova diktatura i onog chetalja dragana lukaca koji je isto tako htio da ubije Nerdina Ibrića kad su ga zvali na razgovor u policisku stanicu u trenurku kad je prumjetio da ce ga ubiti mali se branio odnosno borio za vlastiti zivot tako da je odbranom svojom pobio cethalje u pol. stanici posle ga proglasise teroristom.
Isto scenario sa dragicevicem samo sto dragicevic bio naivanvpa je mislio da ce ga pustiti. Toliko o dodikovoj diktaturi.
Zbog umorstva Davida Dragičevića usljedila je odmazda u obliku 12 likvidacija beogradskih i šumadijskih policajaca. Znam da osvete nisu u mogućnosti vratiti ubijenu djecu, ali mogu biti utjeha.
Gdje se odrzava obiljezavanje, posto je diktatura Dzikanizma u PC zabranila okupljanja podrske za likvidiranog mladica?
Ne odustajte, trn u oku ste vladajucoj bagri u RS, a nista vam ne mogu. Samo naprijed, nicija nije do zore gorila, pa vala nece ni njihova.