Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su ih vratili? Il nek idu kud su posli il nek se vrate odakle su dosli. Jedva mi deveramo i ovako, kako cemo tek s njima.
pomozite hoće ženu da mi yebu
Pitanje...dio migranata koji, po podatcima, dolaze i Irana, kako izgledaju? Kao tipicni arapi ili imaju "arapski izgled" ali sa primjetno kosim ocima? U tom slucaju se radi o grupi naroda koja se zovu Hazari (i to je najveci sljam koji je ikad krocio na tlo Evrope. Sve i jedan tvrdi da su maloljetni ("izgubili" dokumente u "bijegu"). Googlajte doslovno rijec "hazarer" i pogledajte slike. Da li su to oni?
Zna li neko tacno koje probleme migranti prave po Bosni? Ja sam cuo samo da se (za sada) obijaju kuce i stanovi i kradu stvari iz istih. Budite sretni sto nisu jos poceli sa grupnim silovanjima, pljackama ljudi po ulicama, maltretiranjem lokalnog stanovnistva, upotrebom nasilja itd. To sve sto sam naveo rade po Svedskoj i ostalim zemljama zapadne Evrope.
jaro, nije bosnjo svedjanin, pomesce ih bosnjo sve i jednog ako zensko taknu. znaju to oni, ne brini.
po izgledu ja sam 90% siguran da ovi na slici su iz Indije ili Bangladesha mozda i Pakistan.. a ne Sirije.
Slaba im je taktika , moraju navaljivati u vecim grupama , rasporedjeni u linijsku formaciju s minimalnim razmakom 20 metara jedan od drugog.
Bh policija čuva hrvatske granice a s druge strane srbijanska policija pusti sve migrante u BiH. Onda Zvizdić kaže BiH neće biti hot spot. Jok, neće nikako s ovakvom debilnom politikom. Bosanci ispadoše najgluplji.
Kreteni nesposobni, trebaju sprječavati ulaske a ne izlaske iz BiH
Jel Mamic s njima?!
Večeras ponovite pokušaj, jednom ćete uspeti!
Angela vas željno očekuje da naučite da rmbate!