Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mater vam, ja placam stan 300 maraka, hranim obitelj sa 1000, jedva sastavljam kraj s krajem, nemam nikakvih prava ni beneficija u BiH, a vi bi sve to djabe ? Mrs odakle ste dosli
i dobivaju sve džaba...demokratija ima gorak okus
@JahacMagle2019 Imaju ljudi pravo da traze bolji zivot u Njemackoj, imas i ti. Oni sa tvojom situacijom nemaju nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamislite integrisati ljude iz ruralnog Pakistana, Afganistana, Indije, Bangladesa, Maroka, Alzira, Sirije u Bosni. Ovo sto se desava jeste takozvana "Velika Zamjena", odnosno plan cionistickih elita da razbiju homogenost stanovnistva Europskog kontinenta kako bi sa manjinama lakse vladali. To se vec uveliko desilo u Njemackoj, Svedskoj i VB i vidite kakvo je sada stanje :)
I onda mi govore kako su dobri migranti
😀
Ovi će praviti probleme , jer su za to plaćeni. Sve muškarci, mobitelima , novcima, ucrtanom rutom. Mislite da su svi tako bogati. Sve je to programirano, smišljeno i oni će odraditi sve po planu. EU destabilizirati, politički fragmentirati u svađama. Meni bi bilo čudno, da i političari od Turske do BiH nisu na platnom spisku ko zna kojih centara moći.
Kad treba tući borce koji strajkaju i blokiraju ceste jer su dali sve za ovi drzavu na njih se dize full obučena i opremljena specijalna policija koja redom tuče, a kad ovi tulipani izadju dodju 2 policajca koja ne znaju dal ce njima biti usuto. Bravo drzava i policijo
Zbog ovakvi desnica jaca u evropi bice krke izatrke
Upališ brisače i lagano hahahahah.
Sve samo vratit preko drine odakle je i doslo....... Nema ovdje migranta ni izbjeglice za lijeka.Samo vracati odakle su dosli.
Neki dan vraćaju Kineza sa aerodroma koji je došao ko gospodin jer nema dovoljno novca da bude ovdje, a ovi setaju bez dokumenata (dio njih) i nikom ništa.
ja imam rjesenje za ove migrante,sve ih lijepo legitimisati i provjeriti odakle su iz koje su drzave i lijepo ih avionom vratiti nazad u maticne zemlje,mnogo je jeftinije nego ovako,jednostavno i bezbolno.
Armija se bas borila za to da sad predamo ono malo bosnjacke zemlje Azijatima - a njihov dolazak nece stati dok ne krenu sukobi svugdje po Evropi
Koliko znam, kada se nasi gradjani - koji btw. legalno zive i borave u ovoj zemlji - okupljaju I/ ili prave anarhiju, drzava na njih salje specijalce. Gdje su sada specijalci?! Ove treba nauciti redu ili ih vratiti smjesta tamo odakle su i usli u BiH, a one koji u BiH traze azil, drzati u zatvorenom prostoru, a ne im dati slobodu kretanja do daljnjeg.
Ako im se ne svidja nek idu odakle su i došli, mamu im bezobraznu !
Udri bagru, otac ih je3o, nek po Pakistanu blokiraju !
Dodik ih pušta, a Bakir i njegova uhljebljena bulumenta niti zna niti hoće da se nosi s tim problemom.
VIDI OVA SLAVANA LICA