Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH postaje sabirni centar za sav sljam ovoga svijeta
@DamirJusufbasic kolinda na aparatima , ispade 2 puta gore nego sto je pricala 😂😂
Pun avion terorista sleteo u glavni grad,a nema raje da ide ispred stranih ambasada i vani da protestuje protiv ovih ubica,na tv-u nema specijalnih i vandrednih emisija o ovim koljacima i ubicama,naravno da nema jer zakljucak je jasan.
@Celzi zato je Tuzla bojkotirala Hedkea i stavila ga ko nepozeljnog gosta 😂😂😂
Allah da Vas nagradi braco mudzahidi
E to je ta razlika. U Srbiji i Hrvatskoj, kad se vrate ratni zlocnici organizuju im svecane doceke, nazivaju skole, ulice po njima. a u Bosni, Bosnjaci se obracunavaju sa izrodima iz svojih redova, pa tako i sa ovom grupom terorista.Ponosan sam sto sam Bosnjak, a komsijama zelim puno srece i njima i njihovoj unucadi u objasnjavanju po svijetu kako oni nisu ratzni zlocinci...
Samo da ne počnu protesti kao za alžirsku grupu ili Abu Hamzu. Jer su oni svi bili "kuhari i vozači".
@HimzoCetvrtina I šta bi sa njima??? Vratiše ih bez optužbe! Abu Hamzu pustiše nakon toliko godina nisu znali ni zbog čega su ga držali. Ne možeš njih porediti sa ovim današnjim nikako.
Pa kako ovi mogu avionom biti vraceni u maticnu zemlju, a migranti ne mogu po istom principu biti deportovani u svoje v.........e ?
Treba ih vratit da im Assad sudi
Sebija I, djevojačko G. će ih sve primiti ;)
Jos su nam ovi trebali... Pa mozel ista masit ovu usranu zemlju
Plinska komora!
Nek su djeca stigla uz Boziju pomoc
sta nam rade sa Zapada za malo nade ...nama migranti, nama idilovci, nama problemi a njima nasi resursi i nas rad i novac ...zasto nista ne mozemo uciniti po tom pitanju? ocigledno da imamo KATASTROFALNU startnu poziciju i NE ZNAMO SEBE CIJENITI !!!
Stani al zasto odvajanje po spolu? Zene ne mogu bit krivicno odgovorne?
brišete komentare a brišite ali kako sada reći Kolindi da nismo zemlja koja je baza terorista ...
@Ramovich s ludim se ne isplati govoriti. Osim toga, njoj je ta retorika vrlo bliska
@Ramovich 20000 isilovaca u BiH!?
Sadnice se vračaju u rasadnik