Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi JNA vojnici koji su stradali su bili legitimna vojna meta i s toga ne postoji pravna osnova po kojoj se moze podici optuznica protiv bilo koga za njihovo stradanje - to je to gospodo a sad mozete da se pripremate za svoj bozic...
GRUBESIC je jedan OD TIH KOJI JE DOPRINEO SA GENOCIDASEM SRBINOM MILORADOM BARASINOM HAPSENJU JURISICA, GANICA I DIVJAKA ko i HAJKI PROTIV ATIFA DUDAKOVICA! Grubesic je umjesan u atentat u Bugojno koji su pocinili srpski teroristi iz srbije na celu sa Sretenovicem (doktorom informatike koji je programiraro eksplozije bombe u Bugojno). Grubesic je sa genocidasem srbinom Miloradom Barasinom (bivsim Glavnim Tuziocem BiH-e) SPIJUNIRAO I IZDAO SVE MOGUCE PA I SLUCAJ Dobrovoljacke agresorskoj monstrum-srbiji! Grubesic je RADIO LICNO NA \"TAJNOM SPORAZUMU-IZDAJI sa srbijom prosle godine DA SE IZJEDNACE AGRESOR-SRBIJA i ZRTVE-BOSNA I HERCEGOVINA! Grubesci je JEDNA OBICNA SRPSKA GENOCIDNA PIC-KICA KOJA JE POSTAVLJENA ZA UNISTENJE BIH-e i TERORISANJE i PODVALE BOSNJACIMA KO I SVIMA KOJI SU OBRANILI I BORILI SE ZA SUVERENU I DEMOKRATSKU BOSNU I HERCEGOVINU! Slucaj \"Dobrovoljacka\" je PODVALA i CISTA IZMISLJOTINA AGRESORSKE SRBIJE-MONSTRUMA- BARBARA!!
ma ko ferma izjave i misljenje ovog idiota Selmana