Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje imovine nije jednosmjerno, nego je itekako dvosmjerno, a o ovom potonjem se manje govori. Naime, nije tu samo problem npr. turisticke imovine u HR, nego i brojnih gospodarskih subjekata u BiH, npr. termoelektrana Gacko koju je gradila HR i tomu slicno. Dakle, neki nasi politikantski raspolozeni politicari stalno dizu tenzije trazeci od HR jedno, a posve zanemaruju slicne probleme koje HR ima sa svojom imovinom u BiH. Tu treba fino prijateljski sjesti za stol i podvuci crtu.
sudeći po ixrazima lica,rješenje je na vidiku
Jel ono izvlače kinder jaja?
od veselja sam takolijepoprdnuo, da sam morao izaci iz sobe
zašto ljudi koji razgovaraju na ovakvu važnu temu sjede u nekom predsoblju?je li neko dobio dres sa svojim imenom.šuška se da je spreman dres dinama?