Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dokaz da HDZ BIH koristi svoju maticu Hrvatsku kao svedski sto.Ono sto im godi i sto mogu sebi korist pribaviti hoce ono sto nece to ih ne interesuje.
Ja sam shvatio da ministar samo postupa po odluci Suda BiH. Ali tebi je on svejedno kriv samo zato što je iz HDZ-a
Dajte nam ubicu iz sirokog i evo vam mamić
Ovaj Grubesa lici na Cilica...isto im prkno,svim skutorima
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Jesu se okomili prvo kadrove hdz pohapsite pa onda mamic.
kad Zagreb i domaci izdajnici kazu "ugrozeni hrvati u BiH", djelimicno su u pravu, jer se to vjerovatno odnosi na nepodobne BH hrvate koji nisu naklonjeni projektom UZP-a i HDZ-a, a svi dugi su extra uhljebljeni i dozivotno zbrinuti i to sa drzavnim ovlastima da provode "nepravdu i siju zlo"!?
Mucko djubre! Proklet bio na Bozic 2010! Kad ne budem u Dinamu prebicu te ko macku!
bitno je da ga Hrvati sami sebi meću, al progutat će zagreb sve zbog trećeg..
Koliko je novca Grubesa dobio?
maminjo je car!respect za sve šta je napravio s dinamom,a to sto se okoristio,pa jbt.najboljeg igrača na svijetu je složio i još koliko njih...kod nas uhljebi pokradoše sve pa nikom ništa ,bitno je protjerat ustašu,jel da?
senko58@ komentari su ti debilni ,vjerojatno si na portalu najjači ,ali još kad malo gramatiku sažvaćeš,bićeš pravi slavko senko kukić..vodi računa jbg...malo glagole,malo ovo ,ono
Koliko je Čovićeva pudlica Josip Grubeša dobio love za ovo od Mamica.... Josip Grubeša profesor Latinskog jezika na lelu pravde....idi u svoju vukojebinu Prozor Ramu čuvati koze...bem ti drzavu
Pravna DRŽAVA !!! Hahaaa Mamić maznuo DESETINE MILIONA eura !!! Pa zašto se i Ministar GRUBEŠA ne bi MALO OSLADIO !!!
svaka mu cast za ovo!
Grubesa podrzava RS i neda Mamica pravi hrvatski izdajnik
SRBIJA JE BOLJE PROSLA. RIJESILA SE SIPTARA, BOSNA NEDA SRPSKO SKUTORSKO CVIJECE.
Grubesa ispao pravi
ko se u prolazu oceso od mamica, zaradio je pare. mamic je legenda.