Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O čemu pričaš ti luđače?!? "Budući vlasnici će dobiti obnovljenu imovinu". Evo ja kao vlasnik kažem da neću da iznajmlujem svoju imovinu, neću da je dajem zakupcima i država hrvatska nema ništa sa tim!!!!! Šta je, vi ćete mi reći šta da radim sa svojom imovinom?!? Ovo je samo još jedan u velikom nizu dokaza da su hdz štetočine u BiH instalirane samo da rade za potrebe zagreba!!!!!!
Da ako nisi znao u nekim državama Da si ga maminom guzicom, država ti ga uzme ako stoji prazan i zapušten. Treba vam sve uzet jadnici a ne ovako da obnavljaju, sve uzet pa se tuži, odma zako da izglasaju "Nekretnine u ruševnom stanju u periodu od n mjeseci i godina ako ne budu sanirane se oduzimaju od vlasnika i saniraju od strane države" to vama Osmanima treba uradit
@M0stAr , " treba vam sve uzeti jadnici ..." - vi petokolonasi sami priznajete da ste neprijatelji ove drzave, pa cak i da se odricete njenih materijalnih dobara, a onda se bunite i kazete da ste majorizirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
pa eto nek se zapise u povijest Evrope da su Krscanski Arapi (Hrvati) pokusali otimati Bosnjacima(Autohtonim Evropljanima), i kasnije Evropa kaznila Hrvatsku itd... imal sta novo na Balkanu? :D
@StGeorg hajmo pitati KaraPraljkaOglu kako moze biti da je on porijeklom iz Evrope uopste pa se tako borio protiv navodnih Turaka :D.... taj cisti rasisticki hrvatski narod :D Mora da boli sto su Hrvati lizali naciste tako silno a nisu im Nacisti dozvolili da budu u SS divizijama jer nisu na zalost Hrvatima ono sto misle da su :D
@StGeorg aha, morao si izmisliti da su nacisti racunali da ce izgubiti rat pa je to sve tako planirano :D, haj priznaj i ne provaljuj se vise, hrvati su arapi, pogledaj samo praljka i plenkovica, prosjecni arapski gradjani.
Šta ćeš Josipe sad radit? Portir u Prozoru.
Tako je reci nepismenoj talibanskoj sirotinji
izdajnici zemlje u kojoj žive. I nisu zaslužili bolje nego da nestanu iz iste
@andres_iniesta_2 jaci smo od vas,zabili ste nam noz za vrujeme vasih mentora turaka kad ste se poturcili i za vrijme rata,medutim nasa cizma je svaki dan na vama
Vlasnistvo je zauvijek neprikosnoveno !!!! Ali ce pokusati raznoraznim nametima i montazom dugova dovesti iznose vrijednosti do mizernih cifri. Moramo reciprocno odgovoriti ima se na cemu.Samo postaviti nakon 30 godina relevantnu osobu da uzp-ovcima i rehab ustasama adekvatno odgovori.
@OLDRYDER.PSYCHO ma nakon 30 godina ste izgubili vlasništvo samo vam nije još javljeno
kako ce biti legalno raspolagat tudjom imovinom pisaj taj zakon nema zakona koji moze uzet tudje to je pokusaj otimacine tudje imovine a ti isti su je opljackali i devastirali to jest obezvrijednili da bi je tajkuni preuzeli vrlo jeftino kao u Bosni privatizacija
Bošnjaci koji su imali kuće na primorju i dalje ih imaju i ljeti uživaju u njima jer su na vrijeme sve riješili
Gdje su sad komentatori i kvazianalitičari koji su pričali da RH otima imovinu. Pa ljudi stavljaju u promet nekretnine koje su ruševine i koje nitko iz BiH nije ni pokušao obnoviti jer nisu riješeni imovinskopravni odnosi. Ali zbog jefitnog populizma se stvara napetost i lazna slika.
BiH ce da izda pod zakup, plati porez i cao!
Nista se tu nema rijesiti dok BiH ne udje u posjed. OVdje je zapravo jasna situacija, imovina pripada BiH i nema tog zakona RH koji to moze "lgalizirati". BiH treba igrati pametno, nikada ne pristati na odstetu i isplatu... i uvijek ama bas uvijek natuknuti RH da joj je otela imovinu i da to opterecuje odnose izmedju dvije drzave. Ne zaboravimo u BiH RH firme posluju bez problema, BiH je isplatila RH ulaganja u termoelektrane. A HEP je nelegalno uzeo Busko Blato...pamti pa vrati sa kamatama.
@ivo.kuroishijin nije vam ovo Bosna, ako zelite imati stracare u Hrvatskoj onda vam se desi ovo. Trebate platiti sve ove godine doprinose i otkupiti Hrvatsku zemlju a i legalizirati te ruševine, naravno nakon što ih obnovite!
NemaM..nemas ti mozga gluperdo!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to vaše od kako nema Jugoslavije! To je Hrvatska zemlja a vaša može biti cigla od tih ruševina jedino i baš zato što niste to održavali niti placali komunalno i ostalo sve te godine (to vam je u civiliziranim državama obaveza znam da to kod vas nema) dok to sve ne otplatite nemate pravo ništa koristit, nije vam ovo vaša kasaba.
vau, onda nema vode iz buskog ni hrvatskih firmi u bih INA i ostale :)))
@lale gator pa ako nisi skonto INA nije u Hrvatskoj nego u BIH registrirana i plaća sve takse i sl, ne leži imovina prazna i zapuštena ko Ljeva Obala Mostara, sve ruševine do ruševine čeka se da neko da pare da se radi, jadu i bjedo. Sve treba zapljenit jer su ruglo dalmacije, neka registriraju tamo firme i pokrenu biznis, "ne to nemože mi smo Osmanski retardi mi neznamo šta je biznis"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma bošnje su glupe i treba ih zaj3bavati hahaha
Kako i po kojem pravnom osnovu moze neko uzeti sebi za pravo da upra tudzom imovinom i koja su to takozvana pravna lica koja mogu da razpolazu sa istom
Prijatelj mi je izgubio stan u Bugraskoj, stajo prazan i oduzet mu je (nije bio u ruševnom stanju).