Komentari (575)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih naprednih, normalnih, demokratskih zemalja i svih ambasada u državi Bosni i Hercegovini, u Bluci su jedino bila izaslanstva iz srbije, hrvatske i rusije i vi lokalni izdajnici!!!!! Svi glupi samo vi pametni?!? Valjda to nešto govori o rs-u i sistemu koji je tamo na vlasti, glavo secesionistička!
Znaci cetnici su hrvate ustavno i po zakonu liferovali iz genocidne?Bravo Kurcesa!!!:))
Kako ti je stara sine ? Boli li je međunožje ?
Tvoju staru samo usta bole hehehe
zar posavina nije gore ,mislim u odnosu na nas u sarajevu?otkuda pišeš majmunko ,pa ti je posavina dole,te otac nepismeni ?iz njemačku ili dansku?
Gospodine Grubeša, niste dobro svezali kravatu. Upućujem vas na YouTube za poboljšanje istih, samo upišite 'how to tie a tie'.
glavne rijeci krvatskih "ministara" su maligni beningni. Koje tragikomicne figure, ovi ako ludjaci onda i treba zatvoriti ih u psihijatriji, a ako destruktivni zbog njihovog svatanja i onda ih treba bacit u zatvor.
Grubeša, ne kaki. Poserem ti se na uzore.
E moj Grubeša ne donosi kravata pamet ,nažalost to se vidi i kako je nosiš.
Izgleda da si je dobio gratis uz diplomu
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
De bilu sve da je ustavan niste smijeli otici!! Dali Dodik ide sa vama u Knin i Vukovar?? Pa prestanite sa tim dvolicnim ponasanjem vise!! Ustvari nastavite pa ce te biti izbjeglice u lijepoj vasoj!!
u kojoj vukojebini je ovaj kozojeb kupio diplomu? ministar NEPRAVDE!!!
magarac da li znaš šta ti slaviš uopšte
Bijedniče jedan maloumni!
Evo,ja kao Hrvat iz BiH očekujem da se pojaviš Josipe i na obilježavanju dana armije BIH i pokažeš da si kao za suradnju..daj bože.
Ako je HDZ "legalni zastupnik Hrvata "u BiH ,ja sam uskrsli Martin Luther King Jr.
Ti škutore možeš biti ministar nepravde, a pravde jok
hdz i dragan covic su najbolji cuvari zapadne granice velike srbije
HDZ slavi istjerivanje 140,000 hrvata iz RSa. Logore za Hrvate i masovna Ubistva . I kaze HDZ pa sta fali. Ministar pravde i kaze nije neustavno ono ako odes na nesto sto je zabranio ustavni sud.