Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast majstore!!!!
Majstor bez mane :)...
cetnik bez premca...
odlicno.
Politicari nas jednostavno tretiraju kao stoku i kome to nije jasno onda ima velikih problema s realnoscu. Oni samo misle na svoje privilegije. Jebe se njima za obican narod, pa bili oni Srbi, Hrvati ili Bosnjaci.
Samo se možemo mi sami ujediniti, jer političari i njihovi mediji nam to nikad neće dopustiti. Reče davno nekad Almas iz Erogenih zona "Isti smo mi hercegovci i bosanci"
POZITIVA!
Narod će vikati,vikati, a stoka ce rikati, rikati...stoka ne moze ništa učiniti jer je zauzdana...zauzdala ih medjunarodna zajednica
Stoka stoki riče
Svaka čast.
Moj Grofe... Slabe ti strofe... I ne bi trebao biti Đuraz... Već Buraz:D