Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
para vrti tamo gdje burgija nemoze...
presmijesno je gledati neke srbe i neke hrvate kako se kao nesto udruzuju oni protiv bosnjaka ili protiv drzave.kao hijene bi da otkidate nesto sa leđa i sa strane i eto kao vi ste ugrozeni a iza leđa imate hrvatsku i srbiju, evropu odnosno rusiju, i nista se ne moze o vama odluciti ni vama desiti bez njih.ko vam sta radi mamu li vam osim sto vas iz vana huškaju samo i svima zagorcavaju zivot.
@blizanacBL ne znam da smo sa srbima ikad vezali zastave, osim toga srbi su tukli srbe kroz istoriju daleko vise nego ono sto se desilo u krajini a i to su vasi zamutili.
hrvati iz bih napustili hrvate iz hrvatske , ne brinu o njima ccc sramota
e moj jadu, tako je to kad se gledaju samo nacionalni interesi. Kad tad ga popusis. A vi slobodno nastavite graditi most bez dogovora sa komsijama. Po cemu se divljaci iz genocidne drugačije ponašaju od vas?
@andres_iniesta_2 smrade sta tebi smeta most,ti zivis u bosni i neznas plivat majmune,a ovim ljudima direktno stetu nanosi ovi projekt!
@stefbjelic Zali se ti covicu sto je more doslo u capljinu. Pa se onda zajedno s njim sagni i posisaj dodiku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pisi i ti zalopojku Junkeru i Evropskom parlamentu. Jos nije kasno.
@stefbjelic Necemo tako moj sokole kockasti. Korist od NE Krsko imaju samo EP Hrvatske i EP Slovenije te bi nuklearni otpad koji ona proizvede trebalo odloziti na granici Hrvatske i Slovenije a ne Hrvatske i BiH. Od sistema HE Gornji Horizonti korist imaju EP RS, EP HR HB i EP Hrvatske.
@stefbjelic Ko dobija dio koristi neka snosi i dio stete, kada BiH bude dobijala jednu trecinu struje proizvedene u NE Krsko onda odlazite otpad gdje vam volja. Pravilno uskladisten nuklearni otpad, pravilno, u sposobnost Slovenaca da ga pravilno uskladiste bih i mogao povjerovati no u vasu? Nikako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grmoja, pusti to. Delta Neretve je samo kolateralna šteta dogovora dva dobra jarana, Mileta i Dragana.