Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje je mjesto osvio bakir konj...
Ima li tih 100.000 radnih mjesta Bakire pičko?
Treba da ih zovemo Alija zlatna kašika i Bakir 100.000 radnih mjesta.
Ovo je velicanstveni prizor gajenja vrhunske kulture u Bosni po uzoru na konjicke trke u Njemackoj ili Britaniji. Tako da nemojte kvariti komentarima o kasikama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Scepini i komunjare odmah zabale jel vide u naslovu Izetbegovic. Scepo ih navuko i SDP i DF da ne idu sa SDA i kad su oni izasli sad ce on uci u vlast. Tako i treba debilima koji vjeruju gusinjcu
zar Fahro nije bio na startnoj listi
On je ostao na zemlji kad se konj istovario
........ ne znam,možda je do mene,ali ja nikakako da skontam da ovaj naziv nije uvredljiv za našeg rh. Predsjednika Aliju Izetbegovića?
To, neko porodično okupljanje... :D
evo tvoji selamdžija , primitivci :) sda mafijaske organizacije
daleko su ovi od islama, ne boj se. :D