Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić jeste na ljigav način izabran. Baš je ljigavo to što jedni birajubdrugim predstavnike. Ali da pitam Grlića, šta je sa pravima Srba iz Hrvatske koje ste etnički očistili?
Etnicki su sami sebe ocistili- informiraj se malo umjesto sto laprdaš. Vojska SAO Krajine kao i vojska RS-a u BiH u Sarajevu je doslovno tjerala svoje stanovnistvo da napusta kuce
bananko40 druze hrvatska etnicki najcisca drzava u Europi, a nalazi se na etnicki najprljavijem prostoru. Nemoj mi rec da se to slucajno potrefilo hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najbolji penicillin za sve dušmane BiH je Željko komšic.
Muslimani glume da bi "građansku" BiH a iz njih suklja etnička mržnja svakim komentarom i svakom riječju. Ono čega Muslimani nisu svjesni da svojim ulizivanjem zapadnjačkim gospodarima nisu stekli zaštitnika, samo ste moneta za potkusurivanje. Vi stvarno mislite da Hrvatima netko nešto može, pa mi smo pobijedili kad su svi izgledi bili kontra nas, bez oružja i bez kolonijalnog zaštitnika (kao vas dva s Rusima i Turcima). Hrvatska je država, BiH je protektorat.
A idi vaško jedna pa cvili negdje drugo. Još malo pa će te govoriti da ste ugroženi i u EU. Krpelju jedan.
Ne volim Komsica zbog cega , zna on i zbog cega ga se odreklo dosta Bosanaca i Hercegovaca , ali ovdje nije ni malo pogrijesio ! Opkoljeni smo neprijateljima ove zemlje ! Ne daj Boze rata , ali ako krenu ozbiljnije , to im treba biti zadnje !!!!
Drugim rijecima; Nisi pravi Hrvat ako volis BiH !! Samo ako mrzis onda jesi!!!!
A sto se susjedi bune a sve rade bih hinjski iza ledza
Pušmipuli... Nasljednici i protagonisti UZPa....
Grlicu nije ti to NASTAVNIK FIZICKOG Konakovic obmanjivac.
Ma sad cemo opet komsica birat..iz inata...bitno je da ne bude hrvat...nas zlatni ljiljan...nije on jedini al je za bosnjake najbolji
Penicilin kakav stetocina,penicilin
Gospodine Grliću, gospodin Komšić ije prisiljen biti predstavnikom Hrvata. Gosp. Komšić želi biti predstavnik Bosanaca. Ne Bošnjaka, Hrvata ili Srba. Gosp. Komšić je ono najprirodnije u BiH! On je Bosanac.
Pa neka ga bosanci sebi izaberu umjesto becirevica...hrvati zele nekoga ko ce ih zastititi a ne ovu pijanu bud....tinu kojem je jedini cilj napiti se i baljezgat protiv hrvata....ako vi mislite da to sluzi dobrobiti i zblizavanju bosnjaka i hrvata....bujrum,samo nastavite
Ovi radmani tuđmni i svi mani su sejtanska fašistička sekta koja je odeasla u kamenjaru ercegovine i sad sjede na mjestima pošteni purgera.
U bosni narodi nemaju pravo na predstavnike. Dodik je predstavnik svih gradjana RS'a, Svi gradjani u RSu imaju pravo da glasaju za svog predstavnika. Srbin iz federacije nema pravo da glasa za predstavnika RSa. U Federaciji imaju dvojica koji predstavljaju sve gradjane federacije, bez obzira na etnicitet. Hrvati bi sad odjednom da oni imaju pravo da neko predstavlja hrvatski etnicitet. U jednoj rijeci to bi bio fasizam.
Hrvatska politika je zlo za BiH..... Gospodaru pošalji im Cunami
Cim je ovaj ovako izletio pred UN om, znaci da je Komsic uradio dobar posao svojim govorom. Bravo Komsicu natjerao si ih da pokazu svoje pravo lice.
Tako je...sad vi ope komsu birajte ili nekog drugog halal hrvata i to i dalje nazivajte demokracijom...bilo vam je dobro do sada pa evo nek vam bude tako i od sada...mladi idu van,vi se zivcirate na dodika na hercegovce,privreda napreduje ako se ne varam vec ste obisli svajcarsku...samo naprijed bitno je hrvatima izabrati nehrvata...
Šta će ujo drugo reći