Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPLETI, ja sam samo realan i zivim u realnom svijetu a zelje tvoje su samo zelje!
Srce iščupano, Kosovo, nećete namiriti u BiH!
Sve od Bosne do Irana bice trulih muslimana
Eh, Lazare,Lazare! Nosis ime covjeka koji je izgubio na Kosovskom boju i kao i 90-ih Srpski narod je ginuo uludo jer su pomahnitale ideje jednog despota i tiranina bile prece od naroda! Nije ni cudo sto vam je svaki potez gubitnicki!!! Uzivaj u svom imenu i sanjarijama sve dok vam se ne desi neki novi gubitak!!! Lazo,Lazo, necete dobiti ni pedalj BiH kao nadoknadu za Republiku Kosovo!!! Necete dobiti NISTA!!!
Bolje je njegovo hovno nego ti cijeli. Ti si neprijatelj, a on prijatelj BiH!
Kamen temeljac za novi aerodrom u Zvorniku...
Samo ti opleti, puste su to tvoje zelje!!!
Radmanovicu,sta ste ti i tvoj mentor Milorad Dodik dobroga donjeli BiH??? Vi ste htjeli i jos uvijek hocete Veliku Srbiju u kojoj nebi bilo muslimana (Bosnjaka) a \"zalite se\" da kako, ko fol, Bosnjaci zele dominirati nad Srbima! Zasto se sada ne zalazete za \"srpski entitet\" u Crnoj Gori jer ste tamo svedeni na nacionalnu manjinu! Pa ispada da vam je bolji status u BiH nego u pravoslavnoj Crnoj Gori! U CG ste nacionalna manjina a u BiH konstitutivan narod! Kojeg li apsurda! Ja se nadam da ce svijet i evropa uvidjeti da entiteti u BiH nisu potrebni jer ih nema cak ni na Kosovu, au CG bi najbolje odgovarali!!! Polako ali sigurno BiH ide ka ukidanju entiteta!
Vrsan politicar!!! Hvala bogu svi su takvi iz RS i nema ni jedne odluke bez Srba, pa vi ricite koliko hocete stoko!!!
Samo onaj iz Nase stranke Krsmanovic ima sanse na izborima.
Gosp.Radmanovicu,sta li ste vi to dobro donojeli za Bosnu i Herzegovinu,gadimi se kada vidim ko nam prestavlja dragu Drzavu BiH.
nemam komentara budale ne komentarisem
HZ HB 03.08.2010. u 16:09 Jedan normalan politicar. Naravno da je trn u oku jer je borac protiv nerealne bosnjacke fix ideje unitarizma. @HZ BZ, idi sitni kamen i muzi magarce oko Listice.
Jesi li barem ti ista valjao barem svom narodu Radmanoviću :)
Jedan normalan politicar. Naravno da je trn u oku jer je borac protiv nerealne bosnjacke fix ideje unitarizma.