Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Partizani ti se jedino jos u vlaznim snovima nepopravljih jugonostalgicara mogu pojavljivati, hvala Bogu - nikada vise nigdje drugo ih nece biti. To je realnost, a sta se desava u tvom malom crvenom svijetu je sasvim trivijalno za tu realnost.
Brte dobar nam ovaj zet ,nema sta.Eh kad bi mogli kako sve ..
Samo vi gotivite popove i hodze a kad partizani opet dodju sve če mo mi to nacionalizovati.
Kada ce zakon o restituciji ? Mnoge vjerske zajednice portazuju svoju imovinu , medju njima i СПЦ .Која potrazuje natrag imovinu u Sarajevu(zgrada ekonomskog fakulteta). svakao pozdravljam sto je amerikanac to uradio u distriktu Brcko.
Ma, sto bi se covjek trudio da nesto razumije u toj zemlji...pocev od ofrlje napisanih novinarskih clanaka, ono, cujes da zvoni, a u kojoj crkvi, koga briga. Sto nepreciznije izvjestis citaoce, lakse ih zbunis, pa onda tako zbunjene lakse preveslas
Sve u svemu, kako je moguce da neki stranac, koji je dosao odnekud, bilo kome bilo sta daje? Ako je ova vijest kompletna. To moze opstina, drzava, ko vec, onda treba zakon da postoji sta kako i to...valjda. Kome se vraca, jel svima ili samo koga stranci izaberu, koliko su te odluke vazece, jer kad ode stranac, koji zakon te stiti, kroz koje knjige je proslo, bla, bla...ili ja nesto ovde ne razumijem, ili nisam upucena, ili je neko ovde totalno pobrkao loncice. Imate li vi neki zakon o vracanju nacionalizovane imovine? Nemam nista protiv, taman da vratim svu zemlju i sumu koju je drzava nacinalizovala, mislim da ima mnogo ljudi kojima bi se to trebalo vratiti, i to veeeelike povrsine zemlje i sume.
E, vijesti!!! Ovima je \"vratila\", a onda, u \"zelji da postupi isto prema svim vjerskim zajednicama, ovima je dala na koristenje\", a onda opet neki amerikanac daje nekom neciju imovinu...sta je ovo, brate...nit vijest kaze ko je kome sta dao, poklonio, kako, sta, samo je jasno da nista nije jasno.
Cijela Bosna (i Hercegovina) Brčko DC!