Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti se problemi desavaju svugdje nisu dobro dosli .Ali do 2030 pojedine republike stare juge bit ce naseljene imigracijom ovi ljudi koji svakim dano bijeze od sto od rata tako i od bijede.Prilika se ukazala i za one koji se gone sudski procesi znaci mix.Nemora znaciti da isilovaca nema medu njima .Sve u svemu slusam Vucica da ce pusta mijesta srbije biti naseljeni imigracijom.Nista ni bih bolje neocekiva .
Grčka prebacuje migrante s ostrva na kopno. Nema na cemu.
U hotele na kopnu, right 😉
Dzabe i kad ih smjeste i u Grcke hotele oni ce opet nastojati se docepati Njemacke.
Da idu prema Srbiji i BIH
Lakse im iz Grcke uci u Italiju nego da zaglave u Bihac
Hocel to sve u bihac?
Samo novi svjetski poredak izmjesati narod unistiti izmisljeni pojam "nacija' religiju staviti u individu, samo tako mozemo spasiti planetu. Nacicizam fasizam i rasizam je za sirotinju.
ima ih trenutno 100.000 u Grckoj - Krajisnici pripremite se