Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A posebnu ulogu u svemu ima Dnevni avaz koji je na platnoj listi notarske komore FBiH...
A nakon sto su im prenesene ostavine, bojkotovali su taj posao tj. nisu htjeli raditi dok im se ne podigne tarifa, jer im je tarifa koja se bazirala na sudskim taksama bila bijedna ...toliko o javnom interesu...A najjaci argument im je placanje PDVa, kao oni placaju, iako je svima poznato da to placaju gradjani
To Denise, zaposli nas pravnike s biroa kao notare, svima ce bit bolje
U Americi svako moze da bude notar i da te minimalno kosta da postanes notar ($100-$200). Notar ce da ti besplatno ovjeri dokument u tvojoj banci ili eventualno da platis $1-$5. U Bosni ljudi vole da kradu, lazu i pljackaju na svaki moguci nacin.
Najpametniji politicar u BiH sada i u narednih 20 godina.. Dr . Dennis Gratz... potpuno se slazem da je zakon o notarima totalna korupcija samo glede cinjenice da ne daju nikakve garancije i osiguranja na svoj rad.. znaci svi lazni ugovori Alije Delimustafica su bili ovjerni kod notara a notar ne snosi nikakvu odgovornost.. samo naprijed Dennise..
Slazem se. Ne kontam sto stoka ne glasa za ovog fantasticno objektivnog covjeka- (Doduse kad imas u stranci Cudicku, tesko da ce, al eto)
A koja je tek pljačka ovo sa notarima i kako su to sebi naštimali, pa to je nevjerovatno... Ove advokate i notare treba pod hitno staviti pod kontrolu. Advokati su sebe izuzeli od fiskalizacije kao rade "umnu djelatnost" a ovamo što rade inženjeri, doktori i svi ostali, to je fizikanerski posao ... U BiH fakat treba reinstalirati operativni sistem.
Samo pljačkaju, samo kožu s' leđa skidaju... a ovca ko ovca... Stoji u toru... pase ... gleda ... pase ... gleda ... trepće ...
Po nasem narodu doktori nam i ne trebaju . Trebamo ih sve izbaciti napolje. Tako barem komentari na ovim stranicama kazu i klixu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Notari se bukvalno bogate uzimaju silnu lovo, to je sramota kolike cifre su to u ovako siromašnoj drzavi. Pod hitno posao prebaciti opstinarima
@ThisIsSparta Pa sto ti nisi notar?
@Lion7 zato sto sam moralan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni je bas jutros jedan idiot od notara trazio sramno visoku cifru samo da mi ovjeri nasljednicki list....sto je najgore pdisiljeni smo da ih trpimo i gledamo kako se bogate preko nasih ledja...
narod vjeruje samo bakiru covicu i dodiku..narod voli da ga taslace jer ova trojica kazu da je to najbolje za njih..