Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš će ti Čović i Radončić pristati na to hahaha
Ipak se bojim da je Zuti Jarac nagori
@percepcija recepcije naravno ali on je prelivoda, kao i babo mu, jedno priča, drugo radi, treće misli i samo je on na dobitku
Muhamed Gracic
100.000
sine Muhamede, prvo šta vi u vašoj stranci morate uraditi je zauzeti stav o trećem entitetu na osnovu dešavanja u agresiji na RBiH, a ne na osnovu dnevne politike, al vi nemate stav o agresiji, vi kažete bilo pa proślo, a vidi belaja sa trećim entitetom, znači nije prošlo, ne može se graditi spomenik žrtvi i agresoru u Sarajevu i davati saopštenja u vezi trećeg entiteta, morate se izjasniti o agresiji, a ne ići u koaliciju sa Krsmanovićem koji odlikuje ratne zločince po Foči, to je licemjerje bez premca
Moze li neko obajsnito zasto Sarajlije koji su najglasniji za ukidanje kantona ne traze da se ukine Sarajevski kanton, pa ako treba nek se pripoji bilo kome? A ako im je toliko stalo mogli su traziti da se i Federacija preseli u npr Travnik. Vi bi samo da nekom drugom nesta ukinete a pola javne potrosnje u Federaciji proizvede Sarajevo.
Kad bi citavu drzavu ukinuli , oni ne bi ustedjeli , jer su jednostavno nesposobni.
PA Penise gigantu ? Što se ne smanji broj entiteta i distrikta RADI UŠTEDE ? Dokle će se ba štedit samo na Federaciji ?? Razmisli malo svojom glavom ? NEgo jebe Dragan BAkira, sve mu pjena udara na usta ! :)
RS nema kantona, nema hipter ministara i pomocnika..........centralizovana je........a u FBiH, svaki kanton ima svoje ministre i tako dalje, zato bi bila usteda
@mirrorce Eto RS može biti centralizovana a nedaj bože da to bude BiH ?? Onda se taj koncept prenosi i unutar FBiH i tamo traže uštede NECENTRALIZACIJOM. PA da treba bit više kantona bilo bi ih u RS :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko je ovaj bradonja?....brkica erdoan je sve aminovao tako da nema nikakvih problema
Moj Denise,tesko cete polupismena krezava marva sa kravljim vilicama razumjeti i podrzati,moras redovno na dzumu ici a ne kafu piti,a pozeljno bi bilo da se ofarbas u ridju nijansu,to hin zadovoljava
Jel to onaj Denis sto su ga nosali po Sarajevu?
Jesi li corav,onaj je bio Zut a i brada mu je vise ridja
Cijeli scenario se već zna, a Bake i Čova znaju detalje. Čak je i tvoje negodovanje dio plana. Skoro je sigurno da Bošnjaci na kraju najviše puše. Imali smo keš, a napravili smo veresiju.
tipično autoritarno ponašanje SDA i Međunarodne zajednice. NIko ne zna o čemu se radi, preko naših glava sve ide, bit će fait accompli na kraju, niko ništa nije vidio, šuti.