Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što je Zlatko Lagumdžija prošlost!!
Zašto se Zlatako Lagumdžija nije oglasio po pitanju Dodikove Izjave da Balkan ima dvije servske države? Koliko god tema bila politizirana ona indikativna sama po sebi. Zašto se nisi Zlatko oglasio makar po pitanju ovoga? Da li to znači da je koalicija sa Dodikom principjelna i da ima druge interese, sve osim državnih? Šta sada znači Država za ČOVJEKA? Kada prvi je čovjek, koji je lansirao istu kampanju, odustao od ovog slogana?
Ofirni sdp-ovi forumasi!!!..pa doklee viseee...nema te vise federalnu tv,pa se sad uhvatili foruma,i ono malo jada od dnevnog avaza.da ste iole normalni ljudi,vidjeli bi sta ste sve uradili,za ovih nekoliko godina od ove nase drzave...sve same fasistee...sramotnoo.
Ko je ba ovaj mutant?
Gospodine Lagumdzija poslusaj malo i savijete sa strane jer nemoze biri ispravno samo ono sto ti mislis daje ispravno mislim date je zbog ove Tvoje gluposti ostavio o najveci bosanski patripta Zeljko ti si poceo izgleda ko i Fikret Abdic nevjeruj Covicu jednom od najvecih kriminalaca i nacionaliste ikad rodjenom na ovim prostorima nemoj dati se ponovo desi Alzirska grupa gdije si promasio sto posto mislim da je ovo veoma korisno sto ti gospodin Dennis Gratz kaze.
pa sta ako je covjek promjeni ime,il vjeru il ne znam sta?pa to je njegova privatna stvar a ne vasa.a kad neki krscanin predje na islam onda je super covjek a cim neki musliman predje na nesto drugo onda ne valja ccc pa koji ste vi licemjeri i nacionalisti.i dosta vise kvazi vjernici koji koristite samo vjeru u nacionalne svrhe a uopste je se ne pridrzavate.vjera kaze ne mrzi i ne vrijedjaj a vi sve suprotno od toga radite.
Bez mladih i obrazovanih nema buducnosti!Niko do sada nije u tom politickom haosu ,tako decidno i tacno opisao problem gradjana nase drzave i zato ga mi stariji ma kojoj partoji pripadali ,trebamo podrzati.Sada nisu bitne stranke-bitna je buducnost nase djece.Nasoj stranci sve cestitke i posebno ovom saopstenju.
Zlatka Lagumdziju bi trebalo uhapsit ,Zasto? pa zato sto propagira fasisticke ideje cuj jedan covjek 030%glasa gdje to ima Apartheid.
Ne mogu vjerovati da Peric zlatni ljiljan iz Mostara podrzava Lagumdzijine podjele drzave.Nikad vise necu glasat za SDP.Brato Aner Zuljevic se isto usutao,draga im lova izgleda.
Ma vidim da si bio ažuran za odgovor. Ali nažalost... Zlatki je Radončić (onako bratski) rekao, Moj zlaja de ti ko fol nešto napiši eto makar na svojoj stranici koju by the way niko ne čita. Ma Zlatko nema više medija, nema više Bakira, nema više Federalne, oslobođenja, bht... Ma nema nikoga osim radončića koji će mu udariti tarabu uskoro. E moj SDP-ovac ima lagumdžija još tebe i to je to. On je PROSLOST KAO I TI...
“Gdje prestaje strah Božji, započinje oslobađanje strasti i vladavina mentaliteta koji će svijet potopiti u krvi.”
Ima tu logike, to je revolt prema režimu. Zamisli kad bi se svi ljudi u BiH izjašnjavali samo kao građani BiH, a ne kao Bošnjaci, Srbi i Hrvati vlast bande koja nas maltretira i muči 20 godina bi se srušila kao kula od karata. Što su uradili svih ovih godina; izazvali bratoubilački rat, pljačkali i gradili crkve i džamije, ne bez razloga.
Uskoro ce nam ekonomski doci glave fazisticka politika stranki na vlasti.
svako ima pravo da promjeni ime i da kaže šta misli. a ovo što je napisao Dennis ne može svako!
http://www.sdp.ba/novost/16505/Dodiku-bi-bilo-korisnije-da-se-bavi-rjesavanjem-nagomilanih-ekonomskih-i-socijalnih-problema-gradjana-RS-a
e nek si mu rek\'o!
Ovaj iskompleksirani penis bi nekome da govori šta i kako treba raditi, a stidi se vlastitog imena? Haha, svašta...