Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Pored vlasti kakvu trenutno ima BiH i Nikola Tesla bi bio na birou i tražio bi štelu za posao" - sta vise reci, bolna istina, isplivao hamelj na povrsinu, a sve sto valja smo odbacili...
RS moze postati nezavisna od Dodika samo ako to MMF hoce,i nikako drugacije.Bez tog kredita zivot u RS-u nebi bio moguc vise od 45-60 dana. Sve ostalo je sviranje k...u.
nikola tesla je prije vise od 100 godina pobjegao jer njegov je potencijal bio mnogo veci nego sto bi ikada mogao ostvariti na ovom podrucju. taj isti nikola bi pobjegao iz BiH i danas kao sto svaki inteligentan covjek radi.
...mala ispravka, nikolu teslu bi išćerali..."taće on, vid mu glave"...
i za tebe ispravka :), bilo bi šta će on, za jedne "nije naš", za druge izdajnik...
...more i tako :)
jel' ovo onaj koji se stidi svog imena i prezimena pa ih promijenio da bude veci " evropljanin " ?
Jel ono bijase Muhamed Gracic?
Nasa stranka je dobra, ali nije za ovaj primitivni nacionalisticki narod. Bojim se da cete osvojiti kao i prosli put 1% glasova, volio bih da je drugacije.
Genodina se moze pokusati odvojiti ratom a sad je do dode da taj rat pokrene...
Ako pokrene proci ce kao Karadzic i Martic.
Izgleda da ga je Putin dobro naguzijo...
Evo ga Frustrirani!
to za nikolu nisam siguran... srbi i hrvati bi ga svojetali, a bošnjaci, po dobroj staroj uzeli kao predstavnika jednog od ta dva naroda... i problem riješen, nikola zaposlen...
nikola bi pobjegao kao sto je to ucinio prije 100 godina tako da.
U Dodika "predizborna" razaranja države i tjeranje ulagača traju već 7 godina.
Moj Denise jadan li si kad dozvolis da te isprovocira jedan bizon iz Laktasa.
Narod u BiH je glup,ona najopasnija vrsta glupaka,neobrazovane budale koje misle da znaju sve.
nista se ti ne sekiraj sta ce biti u oktobru u republici srpskoj,spremio je cika dodo dovoljno para za jos 4 godine mandata.........................
Ma nemoj se ti sekirati zbog Dode i njegovih (tvojih) para.RS je davno potonula, samo sto je drugi drze na slamci, samo zbog toga, jer ima jos nesto da se izvuce iz nje.Tko to ne vidi je lud ili neobrazovan.Sa takvim se je lako igrati i manipulisati.Narod je sam kriv, sam pao, sam se ubio.