Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da će Peđa i Sabina uspjeti upasti u skupštinu kantona Sarajevo.
Imali bi i vise da gosp. Gratz nije sef stranke !
Šta ne zovu se tako, nego kako? Istina boli...
kakvi mladi obrazovani ljudi??? ovo je opanak koji hoce da se opapuci.....on ko nesto zna...pa nije brazilski fudbaler pa da mu treba umjetnicko ime. eto sad ce negdje bolje proci ako bude gratz a ne ono sto jeste. Ovakvi kao on su nas i doveli u ovu rupu (davnih 60,70, i 80tih) iz koje nas ne mogu da izvade. nek ima svak svoju ideologiju, postujem svaciju ali ovoga ne mogu da smislim. Pfujj
kako mu se braća zovu? Hary Gratz i Edy Gratz! Znači nije on iz inata promijenio ime, to su mu roditelji učinili! Što ne kaže iskreno
Pa podero ga Dino Konaković prije nekoliko godina u debati hahahahaha
ko je ulazio u kancelariju njegovog oca zna o čemu se tu radi- krstovi, kipovi itd. njegova stvar da se razumijemo ali eto samo kažem i ponavljam nikakvi umjetnički razlozi nisu u pitanju i njemu i braći su imena i prezimena promijenjena i tačka!!
jos jedna LAZ iz ,, njihove stranke,, , jer ne mogu da vjerujem da je neko glasao za ove ,, hajvane,, koje predvodi ,, deklarisana PEDERCINA kojovic, ja nisam cuo ni jednu osobu da je rekla da ce za njih glasati, pa ovo moze da bude samo jos jedna njihova LAZ. toliko.
povukli se placeni komentatori nekako prazno jutro bez njih.nedostaju one bajke sto su pricali hahahahhahaahhah
Pravi izdajnk , zasto se stidi svog imena ?????
Ne stidi se nego ne smatra da je znacajno i ima umjetnicko i licno pravo da sebe nazove kako god hoce. Totalno je proizvoljno kako se ko zove. Ako ja promijenim svoje ime u neko drugo kao da cu biti manje nego sto jesam ili kao dao cu izdati nekoga ili nesto.
Prava gradska ekipa ...moj glas imaju od nastanka ...
Prijatelju, prva faza shizofrenije je kada pocnes da izvrces recenice koje cujes. U tvom mozgu, one zvuce drugacije. Sljedeca faza je da umisljas da ti se svi smiju, prvo uzivo a kasnije i sa TV-a i radija. Obicno tada vise nema pomoci, ali probaj, potrazi pomoc, mozda nije kasno. Sa druge strane, mozda ja nisam u pravu ali mi onda objasni gdje sam tacno ja rekao da mislim da su debili i gdje se bunim za nesto? Zivio mi ;)
Pa van KS i nema članova NS.
ovima je bitno samo da u kantonu sarajevo dobiju glasova nešto
Iskrene cestitke
i vi pobjedili....e blago nama s vama
U toj družini ime Muhammed zvuči kao atomska bomba. Bolji prijedlog je bio Čedomir-Čeda, ali mu intelektualno nije dorastao. Ko će poštivati osobu koja sama ne poštuje svoj identitet.
muhamedeee nit si mlad nit pametan razdijeli novac za kampanju, a sam uzmi dnevnicu da ne platis ljude koji su bar mogli uzet 20km jer dijele letke i materijal....
iako se asocira sa identitetom - ime je ime, nije identitet. Identitet je valjda ono sto covjek jeste a to je mnogo vise od jedne rijeci koja osobu kategorise da pripada nekoj preuopstenoj grupi.
razumijem da ste svi bijesni sto vam amidze nisu pobijedile, ali ipak nemojte tako pricati,dajte covjeku sansu!!