Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zayebace Denis ovu raju sto hoce da bjezi..
Dennis Gratz politicar za svaki respekt. Jest i da su mu konkurencija kriminalizovani primitivni tipovi poput Fahrudina Radoncica, Mirsada Kukica i drugih koji ce uskoro kvorum skupljati u KPZ Zenica, ali ko malo prati politiku nije tesko vidjeti da se Gratz bavi konkretnim problemima.
I da njega nije u Parlementu FBiH da pokrene ovu inicijativu sumnjam da bi se ikada o ovome i pricalo. Postojanje ovakvih ljudi bar malo ublazava divljanje Radoncica i ostale primitivne ekipe koji kontrolisu dio medija i da nema nikakve opozicije bio bi totalni mrak. Ovako je sumrak.
morala sam se nasmijati naslovu, prvo sto mi ja naumpalo je da ce ih sada useliti u institucije ....
Pare, projekti, normalne plate, standard ljudi...smanjivanje političko-tajkunske agresije na sve, ukinuti elitizam, Zakon o porijeklu imovine, oduzimanje nelegalno stečenog...sve drugo je samo šuplja!!! Čuj "uveli u institucije"...i šta sad?
trebali bi agenciju osnovat, za jedno 30 osoba tj. maminih i tatinih sinova nesto poput FIA , nec Novaliceva kcerka da radi kod privatnika da joj ledja lomi za 600 KM
Nemate prave statistike o odlasku stanovništva iz BiH. Nažalost, nema niko da javno demantuje lažne statistike Zavoda za statistiku. Strane ambasade se neće oglašavati, jer im nije u cilju da budu optužene da nam "kradu stanovništvo". Pitajte samo Njemačku, Austrijsku i Slovenačku ambasadu koliko su radnih dozvola izdale u protekle 3 godine i sve će vam se samo kazati.