Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupicemo potvrde u boji, iskaznice, kupone i na kraju placati taxi da se prebacimo na odredeno mjesto je u BUS-u nece biti goriva, kao i obicno... ;)
pa ionako vam niko ne uzima sta imate napominjati hahaha
Vanredni studenti uopste ne mogu dobiti iskaznicu.
Što jednostavno kad sve može komplikovano. Plave, bijele zelene, crvene, 2 kilometra od kuće, do 10 godina, od 15 do 17. Ovo je diskriminacija i blamaža i učenika i građana. Niste naveli koliko ova zamjena košta KM-ova. Tako su od penzionera početkom godine uzeli milion maraka za zamjene već postojećih iskaznica. Dali je ova usluga izrade iskaznica prijavljena djelatnost GRAS-a. Ko formira cijenu iste i ko im je odobrava. O ovome bi se mogli pozabaviti i tužilaštvo kantona kao i ombdusmani.
GRAS zarađuje više paran na iskaznicama nego kuponima.
a za studente fakulteta islamskih nauka se dijele zelene potvrde