Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo tesla da se rodi i uskoro ce dobiti i struju
Nek zovnu Izeta, on je zamalo izumio bezicni prenos struje :D
Na kraju nece ni dobit struje, pa ce cige krenut da skidaju zice.
sarajevo 2013 < sarajevo 1993
JOS NESTO , KAKO SAM UPOZNAT , A JESAM , NIJEDAN GRAD U EVROPI NEMA ,, PRIVATNI,, JAVNI GRADSKI PREVOZ. U BEOGRADU SU POKUSALI PA VIDJELI DA NE IDE I VRATILI NA STARO. U SVAKOM EVROPSKOM GRADU JE GRADSKI PREVOZ DRZAVNI., STO JE I NORMALNO DA BUDE.SVE INSTITUCIJE OD JAVNOG ZNACAJA TREBAJU I MORAJU BITI DRZAVNE , A TO SU ,, EP,, VODOVOD,, ,, GRADSKI PREVOZ,, ,,SARAJEVO GAS,, TOPLANE,, I DR. , A SVE TO JE LOGICNO , DA NIKO A POGOTOVO ,, NEKI,, PRIVATNIK DA SEBI ZA PRAVO DA SUTRA UCJENJUJE GRAD BILO KOJIM OD OVIH SUBJEKATA. ALKOHOLICAR BUBICA JE KAO MINISTAR JEDNE DRZAVE DUZAN STITITI DRZAVNE INTERESE A STIM I DRZAVNE FIRME, STO ON NE CINI, NEGO NAPROTIV FORSIRA PRIVATNO IZ NEKIH SVOIH PRIVATNIH RAZLOGA TJ. TALOVA , I SAMIM TIJ JE VEC ODAVNO SPREMAN ZA POKRETANJE KRIVICNE PRIJAVE PROTIV NJEGAA, A DA SAM NA MJESTU RADNIKA GRASA PODNIO BIH I KRIVICNU PRIJAVU PROTIV ISTOG ZA SVE OVE ,, STRESOVE I DUSEVNE BOLI,, KOJE IM NANOSI ,, BUBICA,, SA SVOIM PONASANJEM I POSTUPCIMA.PODRSKA GRAS-U.
KOJE LICEMJERSTVO U KOMENTARIMA POJEDINACA. KAO LJUDI TJ. EP. SAMO TRAZE SVOJE PARE, PA I GRAS SAMO TRAZI SVOJE PARE PA IM LOPOVI IZ VLADE NE DAJU, TJ. 75% SUBVENCIJA KOJE MORA VLADA POKRITI NIKAD NE UPLATI GRASU.DA GRAS OVAKO NAPLACUJE KAO EP. I DR. NE BI ZNALI STA CE OD NOVCA. MOZDA MNOGI NE ZNAJU DA JE GRAS 1996 G. IMAO TOLIKO NOVCA, A SLABIJA JE BILA NAPLATA NEGO SADA, DA JE POSUDJIVAO ,, VODOVODU,, DA ISPLATI PLATE RADNICIMA.ZNACI DA NEMA SANSE DA GRAS POSLUJE NEGATIVNO.ALI KAO STO REKOH , AKO NEKOM ,, UVALITE,, KAO STO JE TO LOPOVSKA VLADA URADILA GRASU DA DJABE VOZA 75% RAJE, A PRITOM IM NE NADOKNADJUJE NOVAC ZA TE LJUDE, ONDA JE NORMALNO DA CE BITI U GUBITKU.PA NIJEDAN GRADSKI PREVOZ U BILO KOM EVROPSKOM GRADU NE BI IZDRZAO OVAKAV SISTEM RADA, A U OSTALOM OVAKVO NESTO SE NE BI MOGLO NI DESITI U NORMALNIJ DRZAVI I NORMALNIM GRADOVIMA.LOPOVI IZ VLADE NECE DA PRISTANU NA PRIJEDLOG DIR. I MEN. GRAS-A , DA IH OSLOBODE SUBVENCIJA , JER BI IZGUBILI ,, GLASACE,,. JADNO, JADNO.
Jupi, još da im tramvaji imaju grijanje mogli bi se u njima i grijat pa nam ne bi morali puštati plin.
Sad ispade Gras k'o biva odgovoran, citiram: "GRAS je ispunio dogovor i uplatio dogovoreni iznos."
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako smo sad svi sretniiiiiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeee :)
PLATILI OD DJECIJIH DOPLATKA I INVALIDSKIH PENZIJA !!!!!!!! SRAM DA VAS BUDE I STID. OD BOZIJE PRAVDE NE MOZETE POBJECI.
Šta je tebi,zaradi pa traži platu.Koliko je vas što švercate sa kartama,koliko vas je viška.Ma da ste kod privatnika vidili bi ste vi šta znači raditi.Ja ti platim kupon a onda se još finansirate iz buđeta,onog koji ja i ostali radnici punimo.Što niste ovako pričali dok vam je direktor bio Jusufvranić,kada ste uzimali lopatom.Što tada niste tražili da se pokrene istraga protiv njega i vlasti kojoj ste nemilicom davali naše pare.Ma dosta je više i vas i ove vlasti.
Tugo moja.
staa je s našim platama, zdravstvenim osiguranjem i dugovanjem prema radnicima od 65 miliona KM kakve ovaj milione sada spominje,.,o cemu on
Sa jedne strane imamo Gras , radnike koji na svaki način gledaju da ukradu koju marku. Znači uprava je kriva jer nema kontrola .Pa jel teško uvesti kontrolu potrošnje nafte.Nikad u komercijali nisam vidio kontrolu vozača koji sigurno 50% radi za sebe. Nesposoban menađment. Onda imao foteljaše iz kantona kojima je jedina briga kako koga uvalit u upravni odbor ili kao direktora kakve firme kako bi što više para pokrali. Onda na kraju imamo EP i Grabovicu koji bez imalo saosjećanja prema građanima isključi prevoz Sarajevu , na prvi radni dan u sedmici , po hladnom i kišovitom danu , u vrijeme najveće špice. Zato ne da treba da dobije otkaz , nego da u zatvoru završi jer je paralisao grad. Morao je biti odgovorniji i to napraviti uz najave u večernjim satima i to za vikend. Na kraju smo mi građani tu koji sve to plaćamo i trpimo. Tako nam i treba , to je taj krug , bolje nismo zaslužili. Naši protesti su ovdje na klixu , počev od mene prvog.
USKORO !!! DOBRO I AKO PRORADI, PITANJE JE DO KADA CE OPET RADITI ???
*ebo vas i tramvaj i trolejbus i EP i gras i sve , muka mi je od vas ili ne radite ili radite skontaj te se..
jarane - socijalizam više ovdje ne vlada - ne možeš tražiti platu od preduzeća koje upošljava po familijarnoj liniji umjesto po sposobnostima i koje nije u stanju da uvede savremen oblik javnog gradskog saobraćaja. dosta više džabaluka meda jesti - valja zasukati rukave, zavrnuti česmu i raditi ....
Doce struja jos malo samo :D
Treba vam se majke na*** svima. Ne što ste bezobrazni to vam je karakterna crta, ne što ste glupi, to je viša sila nego samo što ste nesposobni otac vas ***