Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to inace i rade i zato su i propali. citave familije rade. sve to treba na ulicu jer je banda.
Istocna Bosna vrvi nadarenim revizorima .
Kakva Istocna Bosna sve ada no
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Banda sandžačka se kao krpelj uhvatila za javno preduzeće. Tu gamad treba izbaciti na ulicu i poslati nazad odakle su došli 1996. s gaćama na štapu.
Zar ovo ne bi trebalo da se tretira kao korupcija?
Iz apsurda u apsurd, znači ko nije tužio taj je diskriminisan. Okupite sve poslijeratne direktore i upravne odbore i neka plate tužbe.
U Japanu radnicima kažu "čuvajte firmu i radite časno u njoj jer će vaša djeca raditi tu poslije vas ako to žele"...
Ja prosto ne mogu da vjerujem da jedan gras koji je do prije godini dana imao.monopol, srlja u propast! To se protivi svim gakonima logike! Pa eto i da je sve familija zaposleba pa valjda nece sjeci granu na kojoj sjede oliti gristi ruku koja ih hrani! Pa jel ovo moguce jebote?!
Ovi bi opet, opet i po tko zna koji put opet u kriminal ...!!! Valjda se zapošljava putem javnog natječaja ...???
Na ovaj nacin citava drzava funkcionise "Nemoj nikakve tuzbe dizati i zaposlicu sve clanove tvoje porodice kada odrastu, sireg i uzeg korjenja."
HAHHAHHAHH.... ne mogu da vjerujem.
Hahahahaha ma mrš svi vi...nikad od tuzbe ne odustajati...jedino tako se mozda moze nesto promijeniti... A ovoga koji je ovo predlozio objesiti...
u sandzaku kad se dijete rodi, pod jastuk mu se stavi mapa grada sarajeva, da se bolje snadze kad odraste
Nista gore nego kad bivši radnici traže svoja prava gdje ste bivši prijatelji
AJDE KO DA JE JEDINA DRZAVNA FIRMA GDJE RADE PORODICE IZ ISTOČNE BOSNE I SANDZAKA PA NA KCUS VISE IMA SANDZAKLIJA NEGO U PAZARU
a daaaj..imamo neke pretke u 18koljenu, morel poso??
klixe to je već standardna praksa u državnim i poludržavnim firmama.. svugdje ne samo u Sarajevu. Istražite malo i to. Recimo, ako ne želiš tužit firmu jer ti nije staž uplatila, ponudite ti da zaposliš dijete ili rođaka.
uposle ti familiju pa i njima ne placaju?!?!?! hahaha
@test_test i tako ukrug sve..vjerovo ili ne, ja htio u jednu firmu kaže ovaj ne budaleši,tu samo djeca uposlenika mogu da rade
Još jedno neispunjeno obecanje lažova i ublehaša Elmedina Dine Konakovica ! On je najodgovorniji u KS rekao je SAM cu podnjeti ostavku ako ne ispunim. sada se skriva -SMJENA!
Bilo bi dobro svirat poluvrijeme, pa da narod koji nikad nije bio na budžetskoj sisi zamijeni se s postojećom budžetskom dojenčadi na jednu godinu, malo da se okrijepi svijet, svakako se ne može ništa pokvarit. Malo da balansa napravimo, šta fali, svi smo jedan narod (i), je li tako, trebamo biti jedinstveni i solidarni. Uče nas da je u tome snaga.