Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAZNITI FALSIFIKATORE ZA TEŠKO KRIVIČNO DJELO
Ne sumnjam da ćeš ti biti prvi na ulici... Prvi na portalu... Nego ima li autobusa ili opet kasni? Hehhehe,moji šošoni,i dalje skapavajte po stajalištima.
sta se vise hvatate grasa bagro seljacka...jedino se u grasu mozete voziti besplatno..hajde nemojte platiti struju,vodu ili grijanje.kako vas nije stid...doce nekad i centro pa cete vidjeti sta je gras...zivi bili pa vidjeli...
Koliko ih je u GRASU potvdjuje i broj njihovog dislajkanja. Prepali se pa ukljucili citavu familiju da glasa. Takve djubradi nigdje nema. A narod jos gluplji pa im sve dopustio. Ne moze njihove plate isplacivati ni Njemacka. Imaju vise dispecera i revizora nego citava EU. I njihov direktor Kadic hoce da poskupi karte da bi bile na nivou Zagreba. Za ono sto Gras nudi karta treba da bude 0,50 KM. I usput prosjecna neto plata u zagrebu je 800 Eura a u BiH 800 KM. pametni ste vi iz GRASA nema sta. Ja vam nikad vise necu kupiti kartu.
SVI ŠOŠONI NAZAD U ŠOŠONIJU
ŠOŠON: AJ LAJK DISLAJK HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sta ce nam Gras vozimo se sa Centrotrans
zivio centrotrans eehir
Najpovoljnije Grasove karte mozete nabaviti kod mene , orginalne su jer su nabavljene ispod ruke orginal iz Gras-a po napovoljnijim cijenama.
Prodajem povoljno falsifikovane kupone :)))
Vidi grasovaca sto su se nakacili, samo dislajkuju. Jbt na ovom clanku ako nemas minimalno 20 dislajkova glup ti je komentar haha. Sta je jade, ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da ste g.o.v.n.a lopovska. Ajde sad svi dislajk ovaj komentar. Dzaba vam i dalje ste lopovi, usluga vam je nula, 90% vas su papci koji maltretiraju narod!
Majki vam ga slozim, hocetel to jos lesinara zaposlit da maltretiraju narod?!
@ Kike: Jel te jebbo centrotrans? Kad se vozis u njihovim autobusima barem se osjecas kako treba. Ne smrdi ti nista, nema rupa po tramvajima i autobusima, otvaraju se vrata normalno, a i zatvaraju za divno cudo. Sto se ne bi moglo reci za vase usluge. Vozaci i revizori izgledaju kako i treba da izgledaju, u svom radnom odjelu. Ne jedu, ne puse na svom radnom mjestu. Punu paznju posvecuju putnicima da bi ih zadovoljili. Za GRAS se to ne bi moglo reci. Al\' vjerovatno je to ostalo od malih nogu jos. Mozes seljaka istjerati sa sela, al selo iz njega nikako.
Pitanje da li centrotrans izdaje fiskalne račune za karte koje našvrljaju u vozilima i da li izdaju račune za kofere i onaj WC?
Ja imam pravo sa svojim kuponom raditi šta hoću pa i prodati ga. Falsifikati se jedino mogu štampati u GRAS-u ako ih uopšte ima. Ljudi dobiju kupone u firmama i radije pješaće a prodaju kupon da bi imali šta jesti. To je njihova stvar. Još malo pa će nam kanton i GRAS uvesti mjesečnu pretplatu kao na telefon ili tv. Ko nema registrovano auto uz struju mu naplatiti i pretplatu za GRAS. To bi bilo pravo rješenje.
A da pocnete davati fiskalne racune uz kupljeni kupon
http://vukajlija.com/soson/323488